Nuo gerbėjų ypač kenčia mūsiškės muzikos žvaigždės. O jeigu juos dar dažnai rodo per televiziją, tai apie ramybę tenka pamiršti. Viena iš tokių – seksualioji atlikėja Violeta Riaubiškytė. Ji galėtų papasakoti ne vieną istoriją, bet viena iš jų dainininkei ypač nemaloni. Kartą ją gerbėjai pavojingai persekiojo automobiliu.

„Kelyje vieni vyrukai pradėjo sekti iš paskos. Nežinau, ar jie mane atpažino, bet buvo nemalonu. Buvo tokių pavojingų situacijų, kad darėsi baisoka“, – L.T. pasakojo Violeta.

Dažniausiai dainininkei tenka susidurti ne su pavojingais, bet itin įkyriais gerbėjais, kurie nuolat rašo trumpąsias žinutes ir priekaištauja, kad V.Riaubiškytė jiems neskiria dėmesio ir nenori bendrauti ar net draugauti.

„Viena pasipiktinusi gerbėja nuolat rašo, kodėl aš neatrašau. Įdomiausia, kad visi jie ne skambina, bet rašo ir reiškia priekaištus, kad esu „pasikėlusi“, – kalbėjo V.Riaubiškytė.

Išgąsdino draugę

„Lemon Joy“ lyderis Igoris Kofas gali papasakoti daug istorijų, susijusių su perdėtai jį garbinančiomis merginomis. Pasak jo, dažniausiai jos griebiasi mobiliojo telefono.

Jau kelis mėnesius atlikėją viena gerbėja įkyriai atakuoja trumposiomis žinutėmis. „Ji man nuolat rašo, kad turi vaiką nuo manęs ir kad aš niekur nedingsiu, turėsiu alimentus mokėti. Vardo nežinau, bet rašo ji su klaikiomis gramatinėmis klaidomis, matyt, iš kažkokio kaimo kilusi. Paskutinįsyk parašė per „Folkšoko“ koncertą – prisipažinsiu, nuotaiką gerokai sugadino“, – L.T. pasakojo dainininkas.

Viena gerbėja rado dar originalesnį būdą nervinti mėgstamą žvaigždę. „Praėjusią vasarą su drauge Indre vaikščiojant po Palangą pribėgo mergina, kurią mačiau pirmą sykį gyvenime, ir ėmė šaukti, kad daugiau jai neskambinčiau ir nerašyčiau laiškų, nes mes neva su ja jau nedraugaujame. Dar liepė susirinkti savo daiktus! Jei būčiau buvęs vienas, tai būčiau pasakęs porą „švelnių“ žodžių ir tuo viskas pasibaigtų. Juk puikiai žinau, kad tos merginos nesu matęs. Bet Indrė juk nežino, ar aš nemeluoju. Teko aiškintis, nors niekuo nenusikaltau“, – prisiminė dainininkas.

Pačioje karjeros pradžioje viena mergina apstulbino dainininką... atėjusi į svečius. „Pasakiau, kad taip elgtis nekultūringa, ir liepiau išeiti“, – patikino atlikėjas.

Sapnuoja naktimis

„Bavaras“ Vilius Tarasovas turi sukūręs specialų elektroninį pašto adresą, kuriuo gali rašyti visi norintys.

„Yra viena gerbėja, kuri įsivaizduoja esanti mano draugė. Kažkokiame koncerte nusifotografavo su manimi, o vėliau nuotraukas paviešino tvirtindama, kad esame pora“, – įsimintiniausią istoriją pasakojo Vilius.

Muzikantas stengiasi laikyti paslaptyje, kur gyvena. Jis prisimena, kad tuomet, kai gyveno pas tėvus, viename skvere jo nuolat lūkuriuodavo penkios šešios merginos.

„Vienos kažkaip sužinojo, kurioje salėje žiemą žaidžiu futbolą. Tad kiekvieną pirmadienį ir trečiadienį jos ten būdavo ir sirgdavo už mane. Be to, nuolat dovanodavo bokalus su futbolo atributika, nes žinojo, kad renku. Viena mergina rašo laiškus, kuriuose sako, kad mane sapnuoja, kad sapnuose mes bendraujame ir tarp mūsų yra ypatingas ryšys“, – juokėsi Vilius.

Stano antrininkas

„Dėl maniakių iškart pasakau, kad tokių neturiu. Bet ištikimų gerbėjų turiu. Pavyzdžiui, užsako valgyti į namus. O sumokėti tai nesumoka. Būna keista, kad kažkas ką nors atveža, nors neužsakinėjai. O įvairūs laiškeliai, manau, yra natūralu“, – pasakojo dainininkas Stano.

Atlikėjas labiausiai gaili kaimynų, kurie turi iškentėti, kai švenčių proga gerbėjos išklijuoja bendras duris širdelėmis, rašteliais ar balionais.

„Yra vienas vaikinas, kuris jau penkeri metai viską daro kaip aš. Jei neklystu, jo vardas Valdas. Taip pat plaukus šukuojasi, jei aš apsikerpu, jis irgi taip pat apsikerpa. Visas jo butas „Delfinų“ plakatais išklijuotas. Ir rengiasi taip kaip aš“, – prisiminė Stano.

Muzikantas labiausiai pyksta ant tų, kurie piktybiškai kenkia.

„Tie, kurie rašo kvailas žinutes, tokias, kad nori vaiko nuo manęs, ar braižo mašinas, yra ne gerbėjai, o šiaip kvailiai. Yra man ir pašto dėžutę išlaužę, ir mašiną subraižę, o kadaise ant automobilio priekio kryžių nupaišė. Aš jiems nieko juk nepadariau, o jie iš neturėjimo ką veikti šitaip...“ – įsijautęs kalbėjo grupės „Delfinai“ lyderis.