K.Costneris „The Old Course“ viešbutyje St.Andrews mieste (Škotija) kartu su savo žmona lankėsi 2004 metų spalį, tada čia vyko golfo turnyras.

Po kurio laiko viena šio viešbučio darbuotoja buvo atleista iš darbo, kaip ji tvirtina – neteisėtai. Moteris, kurios pavardė teisiniais sumetimais neskelbiama, kreipėsi į teismą dėl neteisėto atleidimo ir seksualinės diskriminacijos. Ji teigia, kad iš darbo buvo atleista po to, kai savo vadovui pasiskundė dėl neteisėtų 51 metų žvaigždės veiksmų, kuris anot jos vaidino juostose „Robinas Hudas: vagių karalius“ bei „Asmens sargybinis“. Iš pradžių Dandžio teismas nusprendė garsenybės pavardės neminėti, tačiau antradienį šis draudimas buvo panaikintas ir buvo atskleistas ir viešbučio pavadinimas, ir su šiuo incidentu siejamo aktoriaus pavardė.

Prieš pat teismo posėdį buvusi SPA centro darbuotoja susitarė su viešbučio teisininkais dėl sumos, kurios dydis neskelbiamas.

Tuo tarpu paviešinus viešbučio ir aktoriaus pavardę ši istorija buvo aprašyta ne viename pasaulio laikraštyje. K.Costneris neigia kaip nors susijęs su šia istorija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją