„Įspūdžiai yra nerealūs. Viskas vyksta ne pačiam San Marine, o Imoloje, Enzo ir Dino Ferrari autodrome. Garsas, kurį čia girdime per televizorių, net nepanašus. Realiai yra visiškai kitoks, kokius šešis šimtus kartų stipresnis ir daug sodresnis. Labai gerai matyti vairuotojų taktikos klaidos, bolidų spalvos yra visai kitokios, greičiai daug didesni, o automobiliai daug mažesni. Trasos konfigūracija matyti daug geriau“, – užsidegęs kalbėjo J.Liesis.

Muzikantas iš Lietuvos išvyko užpraėjusį trečiadienį ir dar aplankė Veneciją, kuri jam irgi padarė neišdildomą įspūdį. Šeštadienį dainininkas stebėjo treniruotes ir kvalifikacinį važiavimą, o sekmadienį – lenktynes.

Į Lietuvą Juozas grįžo pirmadienį su galiūnu Žydrūnu Savicku. Juozas jau svajoja ir apie kitą apsilankymą „Formulės-1“ varžybose.

„Labai noriu nuvykti į „Monako Grand Prix“, bet nežinau, ar tai pavyks padaryti šiemet, nes gali neužtekti pinigų. Kelionė nėra iš pigiųjų, vien bilietas į varžybas kainuoja 900 litų, bet man jį padovanojo brangus žmogus gimtadienio proga. Mes galėjome vaikščioti po visą trasą“, – L.T. pasakojo J.Liesis.

Audringai apie kelionę pasakojęs „bavaras“ nenorėjo išduoti, kokia kompanija jį lydėjo: „Smagi. Nenoriu plėstis šita tema“.