Džiugią žinią Delfi patvirtino R. Bubelio mylimoji Eglė. Moteris pasakojo, kad su žinomu verslininku buvo pažįstami ir anksčiau, likimas juodu kartu vėl suvedė prieš 10 mėnesių. Nuo to laiko vienas kito jie nepaleidžia, o rugpjūtį minės gražias draugystės metines.

Tiesa, kaip Delfi pasakojo moteris, neseniai R. Bubelis jai įteikė ir sužadėtuvių žiedą.

„Viskas įvyko Vilniaus oro uosto laukimo salėje, kai pasitikau Radvilą grįžtantį iš Majamio. Jis atskrido jau atsiveždamas šiame mieste nupirktą sužadėtuvių žiedą. Man tai buvo visiškas netikėtumas, iš pradžių net nesupratau, kas vyksta. Įsimintiną akimirką užfiksavo atsitiktinai tuo pat metu Vilniuje viešėjęs Radvilo draugas iš Amerikos“, – džiaugėsi moteris.

Delfi primena, kad 2016 metais R. Bubelis vedė egzotišką gražuolę, kilusią iš Peru. Perujietę tuo metu pamilęs Radvilas ten ir prisiekė jai amžiną meilę. Tiesa, žinomas verlininkas kurį laiką šiltus jausmus puoselėjo ir atlikėjai Miai Pilibaitytei.

Judviejų santykiai nutrūko 2011 metų vasarį. Su dešimčia metų vyresniu Radvilu atlikėja kadaise net buvo susižadėjusi, o jųdviejų meilę vadino amžina. Tiesa, buvusi pora tikrąją laimę atrado visai kitų žmonių glėbyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)