„TV pagalbos” bei kitų televizijos laidų vedėja, prodiuserė, renginių vedėja G. Žemaitė šventėje pasirodė pasipuošusi, kaip ji teigė, klasikine suknele. Dar visai neseniai žinoma moteris socialiniuose tinkluose dalijosi nuostabiais šeimos kelionės kadrais iš Turkijos, o į žinomos televizijos vakarėlį atvyko miegojusi vos keturias valandas.

Delfi kalbinta moteris sakė, kad viską teko keisti paskutinę akimirką, iš pradžių ji planavo didžiulėje šventėje apsilankyti su visai kitokiu drabužiu.

„Tiesiog vykau pasiimti išnuomotos suknelės, bet pagalvojau, kad gal reikia kitokios, pirmoji per puošni. Šiandien naktį atvykome iš kelionės, esu daug nemiegojusi, bet labai greitai susisukau. Dar makiažą taisyti reikėjo, nes nelabai patiko. Kai žmogus pavargęs, tai jam tas ar tas negerai, bet labai norėjome sudalyvauti tokioje gražioje šventėje“, – kalbėjo ji.

G. Žemaitė taip pat atskleidė, kad prie jos plaukais ir makiažu pasirūpino draugė, o įvaizdžiu – „Rent Boutique“.

Gerda Žemaitė su bičiule

Delfi primena, kad Vilniaus Vingio parke įvyko didžiausia, įvairiausių staigmenų kupina trisdešimtmetį mininčios TV3 televizijos gimtadienio šventė. Tai buvo vakaras, kurio metu stebino kiekviena akimirka.

O dar ypatingesnė ši šventė tapo dėl to, jog tuo pat metu savo keturiasdešimtmetį scenoje šventė ir Andrius Mamontovas. Geriausi visų laikų hitai, daugiau nei 70 muzikantų scenoje ir grandiozinis muzikos šou kartu su Modesto Pitrėno diriguojamu orkestru – tai buvo vienintelis tokio masto koncertas.

Ypatingoje televizijos gimtadienio erdvėje, prieš A. Mamontovo koncertą bei po jo, šventės svečių laukė išskirtinės staigmenos bei stiprus gimtadienio nuotaikos užtaisas.

„Šiandien skaičiuojame beveik tiek pat metų, kiek ir nepriklausoma Lietuva. Nuo pat pirmų televizijos dienų iki šiandienos esame savo šalies istorijos liudininkai, ir tuo pat metu – kūrėjai. Nors per 30 metų pasikeitė daug dalykų, mūsų misija išliko tokia pati – pasakoti įkvepiančias, pralinksminančias, žmogų praturtinančias ir aktualias istorijas. Tikiu, kad šis, didžiausias Andriaus karjeroje solinis koncertas, kurį jis švęs su TV3, taps dar viena istorija, kurią sukursime visi kartu“, – sakė TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė.

Renginio akimirkos – galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)