V. Siegel jau kelias dienas svečiuojasi Monake, o nuostabiais kadrais iš saulėto Prancūzijos miesto socialiniuose tinkluose džiugina ir savo sekėjus.

Delfi žinoma moteris pasakojo, kad leidosi į kelionę, visų pirma, dėl verslo plėtros. Pirmadienį, kartu su kolege, drauge, „Le Row“ parfumuotų skalbiklių įkūrėja Aušrine Ugianskiene jos apsilankė Prancūzijos miesto Graso regione, kuris dar vadinamas kvapų sostine.

„Visi skalbikliai yra su tikro parfumo natomis, su esencijomis, kurias mes kartu atrenkame iš skirtingų pasaulio šalių, tokių kaip Šveicarija, Ispanija, Vokietija, Italija, o dabar ir Prancūzija.
Tiek šiandien, tiek ryt, antradienį, dirbsime su partneriais. Atrenkame naujus kvapus parfumuotiems skalbikliams, dar labiau plėsime jų asortimentą, bus naujų produktų, kuriems ir reikalingi nauji kvapai. Į šią kelionę vykome dėl naujų kvapų esencijų“, – Delfi sakė V. Siegel.
Viktorija Siegel

Žinoma moteris užsiminė, kad kartu su bičiulėmis prieš svarbius verslo susitikimus atvyko dvejomis dienomis anksčiau, norėjo šiek tiek atsipūsti, pasimėgauti saulės spinduliais bei geru oru.

„Pabūsime dar kelias dienas ir jau vyksime atgal į Lietuvą. Vakarais jaučiamės kaip poilsinėje kelionėje, nes nueiname pavakarieniauti, aptariame dienos aktualijas, o dienomis dirbame“, – šypsojosi V. Siegel.
Viktorija Siegel su draugėmis Emijia ir Aušrine
Viktorija Siegel

Anot jos, smagu, kad draugystė virto į gražų bendradarbiavimą verslo klausimais, kartu su bičiulėmis nuomonės formuotoja dabar gali vykti ne tik į poilsiui, bet ir darbui skirtas keliones. Tiesa, kartu moterims kompaniją palaiko ir V. Siegel mama bei sūnus Laurynas.

„Į šią kelionę taip pat vyko ir mano mamytė su Laurynuku. Mažylis vitaminą D gaudo, mėgaujasi saulėtomis dienomis, sekmadienį su juo praleidome visą dieną. Labai džiaugiuosi, kad galiu ir mamai suteikti tokią kelionę, ir mažyliui“, – Delfi toliau pasakojo V. Siegel.
Viktorija Siegel su sūnumi Laurynu

Vis dėlto moteris liūdi tik dėl vieno, jog negalėjo kartu skristi ir jos dukra Nicolė. Anot V. Siegel, mergaitė neseniai sirgo ausies uždegimu, todėl prieš kelionę į Monaką gydytojai rekomendavo likti namuose.

„Skrydžio metu keičiasi slėgis, gydytojai sakė, kad gali vėl prasidėti dideli ausies skausmai. Kadangi vakar buvo tėčio diena, Nicolė puikiai leido laiką su Danielimi Bunkumi, savo tėveliu, palikta saugiose rankose. Mudvi su ja nuolat susiskambiname.

Gaila, kad dukrytė negalėjo važiuoti, bet į šį regioną dar tikrai keliausime ne kartą, nes planuojame plėsti prekių asortimentą. Manau, kad po kurio laiko galės skristi ne tik Nicolė, bet ir Aušrinės vaikai. dar didesnė kompanija. Smagu, kad turime tokią galimybę keliauti, dirbti, augti, plėsti verslą ir tobulėti“, – šypsojosi žinoma moteris.

Viktorijos Siegel kelionės Monake akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)