Apie pokyčius sūnaus gyvenime Karolis ir Ingrida pranešė socialiniuose tinkluose.

„Labai didelė šventė!

Sunku suvokti, kad jau nuo rugsėjo Rojus užims vietą mokyklos suole.

Kad darželio – pirmasis mokslų etapas – jau išaugtas.

Nuoširdų AČIŪ už gerumą, kantrybę, šilumą ir ugdymą norisi pasakyti auklėtojoms iš didžiosios raidės – Laurynai ir Vitalijai bei Robertai ir Aldutei. Jūs nerealios!“, – padėka dalijosi K. Akulavičius.

Delfi primena, kad vos prieš kelias dienas gimtadienį atšventęs grupės „2 Donatai“ narys Karolis Akulavičius gerbėjams pristatė staigmeną – ne tik naują grupės pavadinimą, bet ir naują dainą.

Dabar nauju pavadinimu „Grupė 2 Karolis ir Donatas“ prisistatantys nariai išleido nostalgija persmelktą kūrinį „Prisiminimai“.

Naujai dainai muziką ir žodžius kūrė kolegė Viktorija Rupeikytė.

„Draugai, džiaugiamės galėdami pasidalinti nauju vasaros hitu. Tegul ateinanti vasara apdovanoja mus prisiminimais!“ – linkėjo grupės narys Karolis.

Dainą galite išgirsti čia:

„Prisiminimai nuspalvina mūsų gyvenimus. Nešiojamės vieni kitus mintyse, o susitikę pasidalinam tomis bendromis spalvomis ir prisimename, kad būdami kartu piešiame nerealiausius gyvenimo paveikslus“, – pristatydamas naują dainą sakė K. Akulavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją