„Aišku, kad sunku“, – pokalbį pradėjo Viktorija ir neslėpė, kad gyvenimas dabar pasikeis neatpažįstamai. Delfi ji sakė, kad to, kas būdavo kiekvieną rytą nuvežant dukras į mokyklą, nebeliks.

„Turėjome šeimos tradicijas. Ir kaip tik vyras prieš kelias dienas pasakė: „O tu supranti, kad Ieva po dvejų metų ar po metų gali išsikraustyti ir gyventi kitur?“ Pagalvojus baisu pasidarė“, – prisipažino ji.

V. Jakučinskaitė sakė, kad jai gaila visų 19 metų, per kuriuos kartu su dukra bei visa šeima patyrė pačias smagiausias akimirkas.

„Atrodė, kad šitas laikotarpis visas gyvenimas. Ir pati neįsivaizduoju, kaip mama mus paleido. Turime stiprų ryšį su vaikais. Galime jaustis ne tik kaip tėvai, bet kaip ir tikri draugai, kur ne pinigų prašo, reikalus tvarkyti, bet kartu praleisti laiką. Mes keturiese faina chebra. Todėl tai, kad reikės jas abi paleisti, labai sunku“, – Delfi neslėpė dizainerė.

Kol kas V. Jakučinskaitė sako nežinanti, kur jos dukra ketina studijuoti. Bet tai, kaip ji pati sako, yra jos pačios pasirinkimas.

„Aišku, yra mintys apie studijas, bet ten yra jos reikalas, aš nesikišu. Ji šiaip turi daug talento. Galėtų ir į dainavimą, ir į dailės akademiją, bet ji pati tą kelią renkasi ir mamai tam įtakos daryti nereikia“, – sakė dizainerė V. Jakučinskaitė.

Delfi primena, kad garsi dizainerė ne kartą kalbėjo apie savo dukras.

„Mergaitės auga labai greitai. O mes su vyru svajojame, kad mūsų verslo vairą kažkada perims mažylės. Viskas vyksta natūraliai, jos jau dabar žino labai daug svarbių šeimos verslo niuansų, juk išaugo kartu su „Tiulio fėja“, tad darbais dalinasi jau dabar“, – atviravo dizainerė.

Kalbėdama apie įpėdinių gabumus, mama neslėpė, jog abi mergaitės yra labai meniškos.

„Jau dabar mane stebina jų gebėjimas piešti, groti ir dainuoti. Dėl pastarosios savybės esame labai nustebę, nes abu su vyru jos visai neturime“, – juokėsi Viktorija.

Pasak „Tiulio fėja“ įkūrėjos, nestinga dukroms ir versle reikalingo užsispyrimo.

„Dabar prisiminti smagu, bet kadaise ir ašarą iš nevilties esu braukus. Mano Ieva nuo mažens buvo neįkalbama apsirengti tai, kas jai nepatiko. Ji ir dabar turi išskirtinį savo stilių, neleidžia išrinkti kitiems ir jos žodis šioje srityje paskutinis. Taškas“, – šypsojosi mama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją