Delfi P. Varvuolis pasakojo, kad viskas prasidėjo nuo to, kai baigęs fizikos mokslus Vytauto Didžiojo universitete, atvyko į Vilnių ir įsidarbino tuo metu dar naujoje radijo stotyje „LRT Opus 3“.

„Dirbant toje įstaigoje gavau pasiūlymą kurti ir montuoti anonsus. Prisipažinau, kad nieko apie tai nesuprantu, bet pasakiau, jog norėčiau pabandyti. Pavyko išmokti šio amato, taigi, pakankamai ilgai užėmiau šias pareigas. Kiek vėliau prasidėjo krizė, maždaug 2008 metais buvo tikrai sudėtingas laikas, tuomet gavau darbo pasiūlymą iš TV3 televizijos. Sutikau čia dirbti tokiose pačiose pareigose.

Besisukant visame šiame televizijos katile, pradėjau vaikščioti po užkulisius. Pamenu, visiškai netyčia nešiau kažkokį daiktą, tai buvo diskas ar USB raktas, užėjau į kilnojamą televizijos stotį, pamačiau visą aplinką, kas joje vyksta. Kaip tyčia, tuomet dirbo režisierė Vita Kabaraitė. Vienu metu ji matė gal dešimt kamerų. Ten buvo tiek daug visko vizualaus, įvairių mygtukų, o šiek dalykai mane domino visą gyvenimą. Toje aplinkoje aš sau pasakiau: „Va, pagaliau žinau, ką noriu gyvenime daryti“, – prisiminė P. Varvuolis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją