Nuotraukomis, kuriose įamžinti B. Gaižauskaitė ir D. Motiejūnas, žinoma moteris sutiko pasidalinti su Delfi skaitytojais.

Ypatingą vakarą modelis puošėsi žaižaruojančio audinio, ilga, lietuvių dizainerės Ingridos Grigalytės kurta suknele, jos minimalistinį įvaizdį užbaigė kūno spalvos aukštakulniai. Tuo tarpu krepšininkas D. Motiejūnas ant Kanų kino festivalio raudonojo kilimo pasirodė su juodu smokingu.

Panašu, kad pora traukė ir fotografų žvilgsnius. Mylimuosius netruko pastebėti ir įamžinti Prancūzijoje gyvenanti Tati Shiksatdarova.

Delfi primena, kad dar 2021-ųjų metų gruodį tiek Brigita, tiek Donatas instagramo istorijose pasidalino bendra nuotrauka, kurioje mergina ilsisi padėjusi galvą ant krepšininko krūtinės.

Tuomet Delfi susisiekė su Brigita, o ši patvirtino, kad jiedu su Donatu – pora, tačiau nuo platesnių komentarų susilaikė.

Brigita Gaižauskaitė – „Miss Cosmopolitan World 2018“ finalistė, modelis, šokėja. Kiek anksčiau sportinių šokių šokėja pasakojo, kad į mados pasaulį pateko ganėtinai vėlai: būdama septyniolikos. Tačiau jau spėjo kaip modelis padirbėti ne tik Lietuvoje, bet ir Taivane, Turkijoje bei Japonijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)