Simona ir Mindaugas ilgai ieškojo vietos, kurioje galėtų surengti įsimintiną 6-ojo gimtadienio popietę Patricijai, Emilijai ir Herkui. Išvydę kupolą ir lauko erdvę netoli vietos, kur kyla ir leidžiasi lėktuvai, daugiau nesvarstė – gimtadienis vyks čia. O ir šventės tematiką padiktavo aplinka – orlaiviai.

„Visi mūsų vaikai – skirtingi. Skiriasi jų norai, pomėgiai, mėgstami personažai. Trijų skirtingų gimtadienių juk nerengsi, todėl su vyru sutarėme, kad vaikų gimimo dieną suorganizuosime be jų žinios. Trynukai vis spėliojo, ko jiems tikėtis, ir nekantriai laukė šventinės dienos“, – pasakoja Simona.

Šeima džiaugėsi, kad siurprizas pavyko su kaupu. Vaikai krykštavo iš laimės išvydę įspūdingai padekoruotą kupolą, keksiukus, tortą ir mėgstamiausius personažus: ežiuką Soniką, Trečiadienę ir fėją. Tradiciškai pasiteisino ir batutas, iš kurio trynukai, ir jų atėję pasveikinti draugai, nenorėjo išlipti.

Simona ir Mindaugas sako, kad vaikai dovanų šįmet užsiprašė dviračių, o svečiai prie šių jų norų mielai prisidėjo.

„Už dovanotus pinigus vaikams nupirksime taip jų norimus kokybiškus dviračius. Nors jiems labai patinka dovanų išpakavimo momentas, geriau viena vertinga dovana, negu dešimtys žaislų, kurie jiems vis mažiau tampa įdomūs. Beje, Herkus jau taupo motociklui. Pažadėjo, kad jį įsigijęs leis pasivažinėti ir sesėms“, – šypsosi Lipniai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją