Vienoje geidžiamiausių atostogų krypčių jau ne vienerius metus klesti Valdo žmonos Aušros verslas nekilnojamojo turto srityje. Be jokios abejonės, čia ir Burnių šeima turi savo nuosavą būstą. Būtent leidžiant laiką Ispanijoje prieš beveik penkerius metus Valdą sukrėtė netektis – mirė bičiulis, TV garsenybė Vitalijus Cololo. Atlikėjas neslepia, kad prisiminus šį įvykį skausmas širdį perveria iki šiol ir laikas žaizdų dar neišgydė. Tačiau dėl to nemalonių sentimentų Ispanijai nejaučia.

Nutūpti debesyse paskendusiais kalnais, gamtos išgražintais krantais apdovanotoje šalyje visuomet jauku. Bet žinomas atlikėjas patikina – niekada nesiryžtų savo gimtinės palikti visam laikui. Anaiptol, didmiestį į miestelį iškeitęs Valdas čia atsakingai dirba ūkio darbus ir tuo mėgaujasi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją