„Funk-jazz“ stiliaus vakarėlyje Liną sveikino grupės „G&G Sindikatas”, “Skamp”, “Saulės kliošas”, dainininkė Violeta Riaubiškytė su draugu Marium, krepšininkas Tanoka Beardas, festivalio „Kaunas Jazz“ sumanytojas Jonas Jučas su dukra Indre ir dar daug kitų dainininko bičiulių.

Atlikėjai ne tik pasveikino dainininką, bet ir gyvai atliko hitais tapusias savo dainas. Vėliau vyko “Jam Session”, kurio metu atlikėjai visiškai atsipalaidavo, išradingai improvizavo ir scenoje tiesiog šėlo.

Kartu su atlikėjais šventės kaltininką sveikino keli šimtai klube susirinkusių Lino ir Simonos gerbėjų, kurie nuolat skandavo „Su gimimo diena!”. Vienintelė nepasitenkinimo banga salėje nuaidėjo, kai grupės “G&G Sindikatas“ nariai jubiliatui padovanojo sostinės krepšinio komandos „Lietuvos rytas“ marškinėlius.

„Jų buvo tiek daug, kad reikėjo atskiro automobilio“, - dovanų gausa stebėjosi Linas, gimtadienio linksmybes baigęs apie šeštą valandą ryto.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją