Delfi susisiekus su žinoma moterimi, ši patikino, kad šįkart norėjo pasidaryti fotosesiją, kuri jai būtų neįprasta.

„Nusprendėme, kad reikia tokio drąsesnio įvaizdžio, bet tai nebuvo pagrindas, dėl ko atsisegiau tą švarkelį. Taip tiesiog išėjo. Ir visai neblogai. Nelabai, ką ir parodau, bet ir iš esmės neturiu, ką slėpti“, – šypsodamasi sakė Mia, kuriai fotosesiją surengė žinomas fotografas Gediminas Žilinskas.

Jos manymu, nuotraukos nėra iššaukiančios: „Negalvoju taip. Iššaukianti tada, kai matosi viskas. O čia realiai nieko nesimato.“


O kaip Mia jautėsi fotosesijos metu? Atlikėja neslėpė, kad šiek tiek buvo nejauku. Kaip pati sakė, ji nėra iš tų žmonių, kurie mėgsta ką nors atvirai demonstruoti.

„Nesu turėjusi tokių fotosesijų, bet mano tikslas ir nebuvo kažko gundyti. Tikrai ne. Tiesiog norėjome padaryti gražius kadrus, kur gražiai matytųsi ne tik rūbai, bet ir modelis“, – Delfi tikino Mia.

Paklausus, kokia buvo šios fotosesijos idėja, atlikėja atskleidė, kad ji skirta netrukus pasirodysiančios naujos dainos „Nuplauks“ proga. Būtent šia daina ji bandys parodyti, kaip mergina siekia aukštumų, o vaikinas iš jos tyčiojasi, nepalaiko.

„Tai labiau apie santykį su antra puse. Ir galiausiai tas santykis išyra, kaip dažniausiai ir būna. Gal taip pat apie sėkmę, nes toje dainoje iš tiesų yra daug sėkmės. Pergale įrodė, kad ji gali“, – paaiškino moteris.

Šią dainą Mia skirs visiems, kas gyvenime buvo nusivylę dėl santykių, bet kovojo ir nepasidavė.

„Ta daina bus dedikuota konkrečiai tiems žmonėms, kurie nepalūžta ir turi stiprybės pakilti iš santykių. Manau, kad tai yra vienas iš svarbiausių dalykų gyvenime, kai atrodo, kad žemė slysta iš po kojų“, – Delfi sakė ji.


Delfi primena, kad tai ne pirmas kartais, kai atlikėja pasidalina įspūdingo grožio fotosesija. Būtent tokią išvydome prieš dvejus metus.

Kadrai lietuviškose pievose su balta suknele išties atrodė kontrastiškai, lyginant su tuo, kas buvo matoma šaltą rudens vakarą. Atlikėja neslėpė, kad toks ir buvo sumanymas – trumpam grįžti ten, kur šilta. O pati fotosesija gimė iš noro švęsti naująjį etapą.

„Kai įvyko visi tie išvaizdos pasikeitimai po operacijos mano gyvenime pamaniau, kodėl gi nepasidarius fotosesijos šia proga ir tai įamžinti? – sakė pašnekovė. – Idėja kilo po to, kai man paskambino profesionalų komanda, kuri ir pasiūlė įgyvendinti visa tai. Pora kadrų pasidalijau dar vasarą, na, o dabar, atšalus orams, panorau visa tai dar kartą atsiminti. Nors nuotraukas jau turėjau seniai, norėjau palaukti, nėra kur skubėti, dažnai sakau, kad mano desertai yra valgomi šalti, tada jie būna skaniausi.“

„Šitie metai man yra tikri pokyčių metai. Nujaučiau, kad tikrai manęs laukia kažkas naujo – taip ir buvo. Mano galva, šiems pokyčiams jau buvo atėjęs laikas ir tikrai džiaugiuosi rezultatais – tiek plastinės operacijos, tiek fotosesijos“, – šyptelėjo žinoma moteris.

„Tai – nuostabus laikas, o nuotraukos padėjo šį etapą užfiksuoti“, – pridūrė ji.

Fotosesija vyko Alytaus apskrityje, o už tai, kad ji apskritai gimė, dainininkė dėkoja ne vienam.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)