„Šiandien noriu paklausti, kaip prasidėjo jūsų rytas. Juokinga ir graudu, atspėkite, kaip prasidėjo manasis“, – į savo sekėjus instagrame ketvirtadienio rytą kreipėsi V. Siegel.

Kitame trumpame vaizdo įraše moteris teigė jau sulaukusi Vaiko teisių tarnybos skambučio.

„Tikrai taip. Nuo skambučio iš Vaikų teisių, nes tėveliukas, nors man jį labiau norisi gyvuliu nuo vakar vadinti, pasikreipė vakar vakare į juos“, – toliau rašė V. Siegel.

Delfi primena, kad trečiadienį L. Suodaitis kreipėsi į savo sekėjus instagrame pasakodamas, kad sužinojo, jog V. Siegel išvyksta į užsienį, todėl sūnus lieka su močiute ir su auklėmis. Vyras teigė nežinantis, kada jo žmona žada sugrįžti, į siunčiamus jo advokatų laiškus niekas nereaguoja.

„Buvome susitarę dėl šios savaitės grafiko, šiandien, kaip tyčia, Laurynukui aštuoni mėnesiai <...> ir spėkite, devintą ryto gaunu laišką, kad naktį sukilusi temperatūra.

Tiek advokatė porino apie kažkokį ryšį, kurio negalima nutraukti, jei tėvas ilgiau nei dvi valandas vaiką pasiims, aišku, nebuvo pagalvota, kad įstatymiškai vaikas turi du atstovus – tėvą arba motiną. Ir pas gydytojus gali vežti tik tėvas arba motina, tai šiandien užklausėme, kaip sveikata, nuo 9 ryto jokio atsakymo nėra. Pasikalbėjau su Vaikų teisių specialistais, jie vertina labai konstruktyviai ir griežtai tuos dalykus. Rekomendavo parašyti apie situaciją, padės man ignoravimo metu ir vėl išsiaiškinti, kaip jaučiasi mano sūnus“, – teigė L. Suodaitis.

Anot jo, kitos pusės teisininkai teigia, jog reikia užtikrinti vaiko interesus: „Bet kai paskutinį kartą tikrinau, tai neradau tokio punkto, kad galima tėvo nervus tampyti, bet nieko, mes jau finišo tiesiojoje iki teismo. Tikriausiai baigsis tokie variantai. Kažkaip galvoju, kad gyvenimas atlygina už tokius dalykus, kai mažas sutvėrimas yra naudojamas ta, kad būtų galima paveikti kitus žmones.“

Į sutuoktinio pasisakymus V. Siegel atsakė socialiniame tinkle „Instagram“. Verslininkė kreipėsi į sekėjas su palinkėjimu atsakingai rinktis partnerius.

“<...> aš jums pasakysiu – rinkitės atsakingai, nuo ko vaikus gimdyti. Nes toks teroras iš vyro pusės... Neįsivaizduojate, kokius laiškus rašo jo advokatai mano advokatams. Tikrai iki gero negali privesti, kas liečia sveikatą, kas liečia nervus, nes jie tikrai ištampyti iki galo. Šiandiena pasiklausiau, Dieve Dieve, vaikui pakilo temperatūra ir už tai bus vaiko teisės kviečiamos.

Ir šiaip juokinga, kai pats su manimi skrido į tas pačias prabangias keliones, į prabangius viešbučius, paliko mūsų sūnų mano mamytei, auklėms, tai viskas tvarkoje. Bet kai aš palieku, reikia pranešti Vaiko teisėms“, – stebėjosi žinoma verslininkė.

V. Siegel tikino dabar nuolat jausianti paniką, kai tik jos sūnus pasijus negerai: „Kiekvieną kartą žinosiu, jei vaikas pasijus negerai, kad bus kviečiamos Vaiko teisės. Košmaras. Galiu pasakyti, kad čia ne vyras, o gyvulys.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)