Į sutuoktinio pasisakymus V. Siegel atsakė socialiniame tinkle „Instagram“. Moteris sakė mananti, kad jos sveikata galėjo sušlubuoti ir dėl nervinio išsekimo.

„Na, o kitas nelabai malonus dalykas ir toks gana šlykštus, sakyčiau. Aš apskritai su savo šeimos gydytojais šiandien kalbėjau, sako, gal čia tau nervinis išsekimas ir dėl to pareina visas imunitetas, dėl to tave taip stipriai pakirto gal koks skrandžio virusas ar bakterija, nežinau, grįšiu į Lietuvą ir žiūrėsiu. Darysiu pakartotinus tyrimus.

Neatmetu galimybės, kad man visi šitie dalykai yra streso pasekmė. Kaip čia nestresuosi, kai šiandien vėl mačiau pono išstojimus, kad vėl bus kviečiamos Vaiko teisės už tai, kad palikau vaiką su močiute ir už tai, kad vaikui naktį pakilo temperatūra, ko gero, dėl dygstančių dantukų. Bet ko ko, bet dalyko kontroliuoti, ar vaikui pakilo temperatūra, tokių antgamtiškų jėgų, deja, neturiu“, – kalbėjo ji.

Verslininkė taip pat kreipėsi į sekėjas su palinkėjimus atsakingai rinktis partnerius.

„<...> aš jums pasakysiu – rinkitės atsakingai, nuo ko vaikus gimdyti. Nes po to toks teroras iš vyro pusės... Neįsivaizduojate, kokius laiškus rašo jo advokatai mano advokatams ir pan. Tikrai iki gero gali nedavesti, kas liečia sveikatą, kas liečia nervus, nes jie tikrai atrodo ištampyti iki galo. Šiandien pasiklausiau, Dieve Dieve, vaikui pakilo temperatūra ir už tai bus Vaiko teisės kviečiamos. Galvoju, vau.

Ir šiaip juokinga, kai pats su manimi skrido į tas pačias prabangias keliones, į prabangius viešbučius, palikinėjo mūsų sūnų mano mamytei, auklėms, tai viskas buvo tvarkoje. Bet kai aš dabar palikau, tai matot jau reikia ir Vaiko teisėms pranešti“, – stebėjosi žinoma verslininkė.

V. Siegel tikino dabar nuolat jausianti paniką, kai tik jos sūnus pasijus negerai: „Kiekvieną kartą žinosiu, kai vaikas jaučiasi negerai, bus kviečiamos Vaiko teisės. Košmaras. Galiu pasakyti, kad čia ne vyras, o gyvulys.“

Kalbėdama apie tai, kaip praėjusią naktį jautėsi prastai, nuomonės formuotoja priminė, dėl ko tai daro – kad galėtų išlaikyti vaikus, save. Ji taip pat pabrėžė, kad per pastaruosius du mėnesius iš L. Suodaičio nesulaukė nei centro.

„<...> Pirkau maitinimo kėdutes, bent būtų paklausęs, kiek tos pačios kineziterapeutės apsilankymai, tie patys apsilankymai pas gydytojus. Viskas kainuoja. Bet man nei karto nebuvo pasiūlyta, gal reikia kokios nors sumos prie vaiko išlaikymo“, – po L. Suodaičio ketinimų kreiptis į Vaiko teises sureagavo V. Siegel.

Delfi primena, kad trečiadienis tapo nesėkmingu ne tik į užsienį išvykusiai Viktorijai Siegel, bet ir Lietuvoje likusiam jos vyrui Laurynui Suodaičiui. Pasirodo, vyras nesulaukė atsakymo dėl susitikimo su sūnumi, todėl iki šiol nežino, ar pavyks su juo pasimatyti. Apie tai jis plačiau prakalbo socialiniame tinkle „Instagram“.

„Pirmadienį susižinojome, kad išvyksta ponia į užsienį. Tiksliau sužinojome tada, kaip ir visi sužinojo per instagramą. Uždavėm klausimų, kaip dabar bus su vaiku, atrašė, kad vaikas neva tai su močiute ir su auklėmis, kurių sakė man čia labai reikėjo. Paklausėme, kada žada grįžti, tai jokio atsakymo, tai taip ir gyvename. Buvome susitarę dėl šios savaitės grafiko, šiandien, kaip tyčia, Laurynukui aštuoni mėnesiai, tai mums buvau popietę suplanavęs, ir spėkit, 9 ryto gaunu laišką, kad naktį sukilusi temperatūra.

Tai tiek čia mums advokatai porino apie kažkokį tai ryšį, kurio negalima nutraukti, jei tėvas ilgiau nei dvi valandas vaiką pasiims. Aišku, matyt, nebuvo pagalvota, kad įstatymiškai vaikas turi du atstovus – tėvą arba motiną ir pas gydytojus vaikus gali vežti tik tėvas arba motina. Tai šiandien užklausėme, kokia sveikata, kaip toliau darome, tai nuo 9 ryto jokio atsakymo nėra. Pasikalbėjau dar šiandien irgi su Vaiko teisių specialistais, kaip jie vertina, kad čia vėl nebūtų, kad mamiškai pasišnekėjo, tai jie labai vertina konstruktyviai ir labai griežtai tokius dalykus. Rekomendavo vėl jiems parašyti apie situaciją. Pagelbės man ignoravimo metu ir vėl išsiaiškint, kaip jaučiasi mano sūnus. Tai turbūt apsilankys svečiuose.

Vis čia kalba teisininkai anos pusės, kad reikia vaiko interesus užtikrinti, bet kai paskutinį kartą tikrinau vaiko interesus, neradau tokio punkto, kad galima tampyti tėvo nervus, bet nieko, mes jau finišo tiesiojoje iki teismo ir tikriausiai baigsis tokie variantai. Kažkaip galvoju, kad gyvenimas paskui ištiesina ir atlygina už tokius dalykus, kai mažas sutvėrimas yra naudojamas kažkur paveikti kitus žmones“, – socialiniame tinkle kalbėjo L. Suodaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)