Apie savo antradienio vakaro išgyvenimus žinoma moteris prabilo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje. Įrašais ji leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

Prieš tai moteris dalinosi įspūdžiais iš sandėlio, kuriame gaminami jos partnerių produktai. Nors atrodė, kad V. Siegel džiaugiasi šia išvyka, netrukus viską sujaukė pablogėjusi sveikata.

Sekėjams verslininkė pasakojo įtarianti, kad apsinuodijo, o šiuos įtarimus paskatino ir nuolatinis pykinimas.

„Vandens išgeriu ir nuo to vimdo. Paprašiau kolegės, nuėjo man vaistų į vaistinę. Partneriai vietiniai, ispanai rekomendavo vaistus, sakė, turėtų labai padėti. Turiu pusę valandos iki kito susitikimo, rytoj vėl susitikimai, tai labai tikiuosi atsigauti. Nepamenu, kada man taip bloga yra buvę“, – socialiniame tinkle kalbėjo V. Siegel.

Visgi vaistai nepadėjo, mat jau antradienio vakarą moteris nusprendė atšaukti susitikimus ir kviestis greitąją medicinos pagalbą.

„Kas minutę situacija prastėjo, vaistai nei kiek nesuveikia. Iškvietėm greitąją. Susišnekėti išeina tik per vertimo programėlę, nes greitosios pagalbos darbuotojas angliškai nešneka, nieko nesupranta. Tikiuosi, ligoninėje sulašins lašelinę ir bent kažkiek pagerės“, – rašė verslininkė.

Netrukus ji įkėlė ir ligoninės patalpą, kurioje matosi, kaip jai bandoma padėti.

„Tikiuosi, pagerės bent kiek“, – trumpai parašė moteris.

Po neramios nakties V. Siegel pranešė apie pagerėjimą, vis tik tai įvyko trumpai, mat naktį prasidėjo intensyvus vėmimas, kuris tęsėsi iki ryto.

„Po sulašintų lašelinių tikrai atrodė yra pagerėjimas. O po to, naktį, prasidėjo pats linksmumas, vėmimas kas 10–15 min., kuris tęsiasi iki dabar. Kraują paėmė, nieko nerado. Nesuprantu, kas man gali būti“, – rašė V. Siegel.

Po kurio laiko moteris pasidalino, kad ligoninėje buvo sunku susikalbėti su personalu, o dabar, po siaubingos nakties, ji iš viso ant kojų nepastovi.

„Ačiū už tokį palaikymą ir palinkėjimus pasveikti. Ačiū mano nuostabioms sekėjoms. Viena iš vakar net į ligoninę atvažiavo padėt su vertimu, partnerė irgi atvyko, kadangi ligoninėje niekas angliškai nešneka. Jaučiu didelį dėkingumą

Tikrai neprisimenu, kada buvo taip negerai. Vėmimas kas 10–15 min. vis dar tęsiasi, jėgos visiškai apleido, ant kojų praktiškai nepastoviu. Noriu dabar vieno – namo. Labai skauda širdį, kad tiek daug verslo darbų ir susitikimų sugriuvo, bet sveikata – svarbiausia“, – socialiniame tinkle dalijosi V. Siegel.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)