Su Delfi I. Stumbrienė sutiko pasidalinti savo dukros Estelos 17-ojo gimtadienio akimirkomis. Tiesa, kaip teigė žinoma moteris, gegužės 23-ąją merginos gimtadienis buvo paminėtas simboliškai, kartu su šeima, didesnė šventė jų laukia savaitgalį.

Įamžintose nuotraukose matyti, kad kartu su tėvais Estela ragavo specialiai jai pagamintą tortą, pozavo su pastelinių spalvų gėlių puokšte.

„Estelos gimimo dienos šventę pradėjome nuo ankstaus ryto. Ryte ją pasveikinome su gėlėmis, balionais, konfeti ir išlydėjome į mokyklą. Vakare visa šeima ėjome į restoraną o kai grįžome namo Estela užpūtė žvakutes ir valgėme tortą“, – Delfi apie vakarykštės dienos įspūdžius trumpai pasakojo I. Stumbrienė.

Panašu, kad gimtadienio proga ji sulaukė daugybės sveikinimų ir socialiniuose tinkluose.

„O jau kitais metais 18 metų. Bus jau didelė. Estela! Su gimtadieniu, tave sveikinu, auk didelė. Ir sveika!“, „Nuostabi, šauni, graži mergina! Sėkmės moksluose ir visuose sumanymuose!“, „Kokia gražuolė, kaip mama“, – gražių žodžių merginai negailėjo I. Stumbrienės sekėjai.

Delfi primena, ypatingas buvo ir I. Stumbirenės dukra Estelos 16-asis gimtadineis, kurio proga ji gavo išskirtinę dovaną – kulinarijos kursus Londone, pas vieną garsiausių britų šefų Gordoną Ramsay.

Žinoma moteris anksčiau pasakojo, kad jos dukra Estela apie šiuos kursus svajojo jau ilgai, tačiau į juos patekti galima tik nuo 16-kos metų. Tai ir buvo mergaitės gimtadienio dovana. „Į kursus gali atvykti ir visi šefai, kurie nori tobulinti bei gilinti savo kulinarines žinias. Sudalyvavusi Estela, po jų buvo labai pakylėta ir laiminga, džiaugėsi kad sulaukė daug pagyrų iš dėstytojų“, – šypsodamasi pasakojo I. Stumbrienė.

Moteris prisiminė, kad Gordono Ramsay kursai truko pusę dienos, juose Estela buvo mokoma pagaminti itin sudėtingą ir daug profesinių žinių reikalaujantį „Beef Wellington“ patiekalą.

„Pagaminti „Beef Wellington“ Estelai sekėsi tikrai puikiai. Ji itin gera mokinė, visada įdėmiai klausė, atsižvelgė į visas detales. Iš tiesų, sulaukėme daug pagyrų už jos darbą, kruopštumą ir atsidavimą gaminimui“, – pasakojo žinoma moteris.

Stumbrienė teigė, kad kelionės metu jos dukrai Estelai taip pat pavyko sudalyvauti ir Jamie Oliverio kursuose, kuriuose išmoko „Knife Skills“ maisto pjaustymo technikos, itališkų patiekalų gamybos. Garsių virtuvės šefų kursai, anot Ingos, buvo pagrindinė jos šeimos kelionės į Didžiąją Britaniją priežastis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)