Besilaukianti mamytė atvira – hormonai ją labai stipriai veikia, todėl ji graudinasi tikrai dažnai.

„Užteko nėštukių kursuose išgirsti frazę „ir tada vaikutis keliauja pas mamytę“... Nespėjau šluostyti skruostų...“, – pasakoja Donata.

Apie tai, kad laukiasi dukrelės, savo bičiulėms būsima mama pranešė gerokai prieš mėnesį ir užsiminė, jog visai norėtų išgyventi Lietuvoje populiarėjančios šventės akimirkas.

Donatos Virbilaitės pirmagimės sutiktuvių šventės akimirkos – galerijoje:

Pasitarusios ir nusprendusios, jog galėtų pasielgti nestandartiškai bei visus kūdikio sutiktuvių rūpesčius perimti iš Donatos, svarbios akimirkos organizavimą dainininkės draugės patikėjo „Why Not Events“ komandai. Tad, kitą mėnesį pirmagimės susilauksiančiai moteriai tereikėjo mėgautis švente, vaišėmis ir dovanomis – absoliučiai viskuo, sulaužant pagrindinę šventės tradiciją, kuomet būsima mama viešnias priima savo namuose ir pati ruošia joms iškilmes, buvo pasirūpinta.

„Esu dėkinga savo moteriškai kompanijai, kuri atsižvelgė į visus didžiuosius mano norus ir popietę pavertė nepamirštama“, – nuoširdžiai kalbėjo Donata.

Prieš atvykdama į šventės vietą, ji apsilankė grožio salone, kur Inga Bagdonaitė ir Vaida Jankauskaitė pasirūpino, jog būsima mama jaustųsi nepriekaištingai. Vykusių iškilmių papuošimais pasirūpino Inga Budrienė, o puotos vaišėmis – virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas.

Saldumynus mėgstanti nėštukė paatviravo, jog šventės rengėjoms teko įsidėmėti, jog ji gali lepintis tik skanėstais be glitimo.

„Jau priaugau 14 kilogramų, o dabar tikrai šis skaičius padidės“, – juokavo Donata.

„O dovanų kokių gavau! Mažylė bus ir išpuošta, ir viskuo aprūpinta!“, – džiaugėsi Donata.
Visos jos pasveikinti atėjusios draugės vaikų jau turi.

„Todėl ramiai jaučiuosi, nes žinau, jog patarimų ir pagalbos tikrai sulauksiu. Labai gera turėti tokias drauges, nes, manau – išsamūs, patirtimi pagrįsti atsakymai bus pateikti į visus mano, naujokės mamų pasaulyje klausimus. O tai man – didžiausia dovana“, – sako Donata.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją