Ketvirtadienio vakarą į renginį „Secret Garden“, skirtą vasaros sezono atidarymui, rinkosi gerai nusiteikę svečiai. Čia buvo galima sutikti Sakartvelo ambasadorę Salomę Shapakidze, Prancūzijos ambasadorę Alix Everard, JAV ambasados atstovus, Nataliją Bunkę, Ingą Stumbrienę, Mariją Palaikytę, rašoma pranešime spaudai.

Renginio metu pakalbinta mados analitikė Marija Palaikytė sakė, kad būti viename tokių senamiesčio kiemelių kaip šis, reiškia būti erdvėje, kuri apjungia skirtingus prioritetus.

„Tai buvimas ir mieste, ir gamtoje, o jeigu čia dar dera senamiesčio architektūra ir augmenija – tuomet tai ideali vieta susitikimams, šventėms. Visada sakydavau, kad mano svajonė – gyventi arba senamiestyje, arba tuomet jau užmiestyje, gamtos prieglobstyje. Tad senamiesčio vietos, kuriose telpa žaliuojantys kiemeliai, tam tikra prasme, sukuria svajonę“, – sakė Marija.

Renginio šeimininkai žada, kad „Secret Garden“ atmosfera čia tęsis visą vasarą, o į jaukų sodą užsukę svečiai galės mėgautis ne tik žalumos ir senamiesčio architektūros kuriama ramia atmosfera, bet ir autoriniais kokteliais bei specialiu sodo meniu. Lengviems, išskirtinai vasaros sezonui sukurtiems patiekalams, virtuvės šefas naudoja tik geriausius produktus, o dauguma šviežių daržovių, vaisių, uogų ir prieskoninių žolelių užauginama restoranui priklausančiame 2,5 ha ploto ekologiškame ūkyje Dubingiuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)