Apie jau visai netrukus įvyksiantį gerbėjų nekantriai laukiamą pasirodymą Monika pranešė anksčiau, tačiau pasirodymo informacija vis papildoma naujomis detalėmis.

„Dėmesio dėmesio! Birželio 2 dieną 20.00 val. Palangoje, restorane „Jūros akis“ kartu su manimi pasirodys puiki merginų šokių grupė „Lady dance“. visų labai laukiame!“, – rašė Monika.

„Gyvenimas turi tęstis toliau ir privalau daryti, eiti tuo keliu, kuriuo ėjo mano mama. Negaliu stovėti vietoje. Noriu visiems priminti, jog liko kelios savaitės ir aš jau parskrendu namo!“, – dar kiek anksčiau pažymėjo V. Katunskytės dukra.

Apie įvyksiantį koncertą moteris pranešė jau kovo mėnesį, tuomet ji atskleidė, kad kartu su ja pasirodys ir kartu su Vitalija grojęs muzikantas.

„Štai ir atėjo laikas, kai turiu stoti į mamos vietą Palangoje, Basanavičiaus g., kavinėje „Jūros akis“. Visų labai labai lauksiu, su manimi kartu koncertuos puikus saksofonistas Remigijus Kraptavičius“, – feisbuke ketvirtadienio vakarą rašė M. Katunskytė.

Delfi primena, kad estrados atlikėja V. Katunskytė mirė šių metų sausio 18 dieną, netrukus atgulė ir amžinojo poilsio.

Šiauliuose esančiuose laidojimo namuose „Tylos namai“ atsisveikinimo metu skambėjo V. Katunskytės dainos, per TV ekraną buvo rodomos atlikėjos nuotraukos. Vieni pirmųjų čia pirmąją atsisveikinimo dieną atvyko atlikėjos dukra Monika ir buvęs M. Katunskytės vyras Kęstutis.

Kalbėdama su Delfi Monika neslėpė ašarų ir prisiminė paskutinį pokalbį, įvykusį prieš pat mamos mirtį.

„Mes labai daug abi planavom. Aš turėjau Velykoms parskristi namo, nes sūnui turėjo būti ilgosios atostogos. Mes labai daug planavom – kalėdinius koncertus. Aš su ja pašnekėjau, po valandos paskambino sūnus, pasakė, kad jos nebėra, – verkdama kalbėjo Monika. – Paskutinis mūsų pokalbis buvo labai gražus. Mes abi pasišnekėjom – buvom labai artimos. Turėjome labai stiprų ryšį. Mano vienintelis klausimas prieš pabaigiant pokalbį buvo – mama, kaip tavo sveikata? Tai mama, kaip visada su humoru – čia kiek paskauda, kojytės, stuburas. Kalbėjom, kad Velykas sutiksim kartu. Nebesutiksim.“


Buvęs Vitalijos Katunskytės dukros Monikos vyras Kęstutis Blažys sakė, kad netikėtai mirusios atlikėjos gerumas buvo nepamatuojamas. Delfi vyras patikino, kad sieks prasmingai įamžinti V. Katunskytės atminimą Palangoje.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją