„Atsisveikinimas su mylima Gražina vyks gegužės 17d. Nuo 16:00 val. iki 22:00 val. ir gegužės 18 d, nuo 9:00 val. iki 13:00 val. „Kretingos gedulo namuose Rimtis“, Darbėnų pl. 2, „Dangaus salė“.

Prašome vėlionę pagerbti baltu arba jos mylimu mėlynos spalvos rožės žiedu“, – pranešė G. Asipauskaitės sesuo Loreta.

Delfi primena, kad apie netikėtą žinomos mediumės G. Asipauskaitės mirtį penktadienio vakarą pranešė jos sesuo Loreta.

Apie skaudžią netektį buvo skelbiama socialiniame tinkle „Facebook“.

„Su nežmoniškai plyštančia širdimi, kai oro įkvėpti sunku, noriu pranešti, kad netekome mūsų brangios Gražinos. Sesers, mamos, dukters, draugės. Apsakyti negaliu. Niekada neatsigausiu.

Be tavęs aš nebe aš.... Sese, dabar tu danguje! Pasimatysime. Myliu! Būk ten aukštai su Angelais! Myliu myliu myliu! Dėl atsisveikinimo bus pranešta“, – socialiniame tinkle rašė Loreta.

Moteris išgarsėjo po apsilankymo TV laidoje „Yra, kaip yra“, kurioje ji aršiai gynė šalia jos sėdėjusią pašnekovę Emmą Hulse. Po laidos Gražina nusprendė atsiriboti nuo dėmesio ir tik prieš penkerius metus Delfi sutiko atverti širdį apie savo neįprastą gyvenimą, Kalbėdama apie savo gyvenimą, Gražina neneigė – jis tikrai neeilinis. Kartais ji taip stipriai pasitiki antgamtiškais vaizdiniais, jog darosi sunku pasitikėti realiais žmonėmis.

„Nėra baimės jausmo. Pas mane vyrauja rizika, noras bandyti ir tol, kol gyveni ant žemės – išnaudoti kiekvieną akimirką. Esu bebaimė ir kartais bejausmė sau. O kitiems skubu padėti. Dievinu nuskriaustus žmones ir gyvūnėlius. Buvau viena ir be jokios pagalbos kovojau už save, todėl dabar kovoju už tuos, kurie, mano akimis, yra menkinami ar išjuokiami“, – teigė moteris.

Dėl šios priežasties Gražina ėmėsi ginti TV laidos dalyvę Emmą, sakiusią, kad dėl savo dailios išvaizdos jai sunku rasti darbą ir vaikiną.

„Aš ją palaikiau. Aišku, ten buvo vieša erdvė, negalėjau parodyti visų emocijų, ką jutau, bet užkulisiuose kiekviena moteris prie manęs priėjo, atsiprašė ir juoko formoje pageidavo, kad nenužiūrėčiau ar neužkeikčiau.

Buvau tikrai pikta ir net įsiutusi. Kartais nuo mano pykčio sugenda net elektronika. Bijojau, kad studijoje nedingtų elektra ar nesugestų kameros, nes manyje buvo labai daug pykčio ir įsiūčio. Prisiminiau save mažytę, kuomet mane puolė, užgauliojo ir niekas negynė. Šaunuolė Emma, kad nepasidavė, kovojo už savo teisybę, kokią ji supranta“, – sakė mediumė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją