„Linksmybių dienelė. Įsivaizduokit tokį jausmą, kai nueinate į žiauriai prastą filmą ir salė užrakinta ir vis tiek turit iki galo atsėdėt. Tai dabar panašiai jaučiuosi, kai viskas taip sukrito.

Buvo akistata. Prisiklausėm pasakėlių, versijų tokių, galvojom, kad turi kažkokią versiją, bet kad tokių, tai vau, rimtų scenaristų reikėjo, jų ten yra. Kartais prieš advokatus gėdelė, kad turi dalyvauti tokiuose dalykuose.

Pastebėjau, kad akistata su šypsenom. Jau keistai atrodo, kad žmonėms čia atrodo žaidimas su areštinėmis, kaltinimais smurtu, baudžiamosiomis bylomis. Pats metas ateiti į suaugusiųjų pasaulį.

Ir vyšnia ant torto tie storiukai. Tiek prišnekėta, pripasakota ir boom. Toks jausmas, kad dalyvauja žiburėlio dramoje. Sunku ir man pačiam gaudytis, ką galvoti, ką mąstyti“, – socialiniame tinkle sakė L. Suodaitis.

Prieš tai apie šį susitikimą papasakojo ir pati Viktorija Siegel. Ji savo instagrame neslėpė, kad vis dar jaučia jausmus savo vyrui.

„Na, pirmoji dienos pusė nebuvo iš lengvųjų, ypatingai kas liečia emocinę, psichologinę pusę, nes po daugiau nei mėnesio laiko susimatyti akis akį su vyru, kurį besąlygiškai mylėjai, ir supratau, kad tie jausmai yra ir jie niekur nedingę. Tik, žinot, protas sako viena, širdis sako kita, tokia jausmų makalošė.

Aš, kaip ir kiekviena iš jūsų, turinti jausmus ir kai esu įsimylėjusi, žinot kaip yra, tai šian buvo akistata. Tai viskas, tikriausiai čia buvo paskutinis žingsnis iki teismo. Tai žiūrėsim toliau, kas bus su byla.

Man šian emociškai buvo nelengva, nes pamatai tą žmogus akis į akį, su tuo, kuriuo gyvenai ilgai.

Ir man jį pamačius vėl prieš akis antradienio įvykiai pakilo viršuje. Žodžiu, tikrai ne pati maloniausia emocija.

Tos, kurios myli, mylėjo stipriai, mane supranta. Kol nemačiau, atrodo nebuvo taip širdyje, aišku, draskė, bet kai pamatai, vėl viskas pradeda kirbėt. Nesakysiu, kad nebemyliu, nes neįmanoma per mėnesį laiko žmogų, kurį beprotiškai mylėjai, nebemylėti, bet yra daug dalykų, kur pradedi vadovautis protu“, – socialiniame tinkle kalbėjo V. Siegel.

Delfi primena, kad trečiadienio vakarą Viktorija Siegel pasisakė apie vaiko teisių darbuotojų viziją.

„Šiandien diena prasidėjo neįprastai. Vakar sakiau, kad Laurynas Suodaitis vakar iškvietė vaiko teises dėl netinkamos vaiko priežiūros ligos metu, lyg jis čia gyventų ir matytų, kaip yra. Noriu pasakyti, kokios fainos moterys atvažiavo iš vaiko teisių, kokios nerealios darbuotojos, kaip mes smagiai pasikalbėjom – davė ir moteriškų, mamiškų patarimų, apie gyvenimą pašnekėjom, – sakė Viktorija. – Man parašė nemažai kinezaterpaučių ir mamų, kurių vaikai turėjo panašius susirgimus, kas liečia kvėpavimo takus, bronchitus. Net ir ligoninėse taikomos įvairiausios mankštelės, terapijos, masažai. Gaila, kad ne visi tai išmano.“

Tačiau garsi moteris tikino, kad dabar ant jos pečių ne tik sergantys vaikai, bet ir jų išlaikymas.

„Šiai dienai aš labai esu dėkinga visatai, kad viskas taip susidėliojo, kad kad galiu privačiai kviestis kinezaterapeutę į namus, lankytis pas geriausius gydytojus. Tai viskas kainuoja ir kainuoja nemažus pinigus. Kaip dabar matau – tėtis nei centu neprisideda. Viskas lieka ant mamos pečių. Kaip ir buvo prieš tai – nieko naujo“, – šyptelėjo V. Siegel.

Tuo tarpu socialinėje erdvėje antradienio popietę prabilęs Laurynas Suodaitis ne tik pasidžiaugė sklandžiai vystomu nauju verslu, bet ir sureagavo į ankstesnį Viktorijos komentarą apie tai, kad vyras kreipėsi į Vaiko teisių atstovus.

„Smagu matyti, kad drama po trupuį slobsta. Daug kam tai darosi mažiau įdomu, tuo galiu ir pasidžiaugti. Kas spėjo paskutinias sultis išsispausti iš viso šito reikalo, tai spėjo – pereisim į tą kitą stadiją ir spręsime klausimus iš esmės. Pilna savaitė prikišta susitikimų, į savaitės pabaigą laukia dar vienas susitikimas, kuris, tikiuosi, įvyks. Žiūriu, šiandien vėl emocijų banga instagrame. Vakar sulaukėme iš kitos pusės advokatės paaiškinimo, kad Laurynukas vis dar serga, paga išrašus – ūmus bronchitas ir ūmus nazofaringitas. Panašu, kad pagal pirmines diagnozes būklė negerėja. Panašu, kad tos visos mankštelės neišėjo į naudą, – kalbėjo L. Suodaitis. – Kaip aš sakau – jei žinai, kad elgiesi teisingai, tai jokie nervai tau nekyla. O jeigu neina susišnekėti ir susitarti normaliai – padės institucijos. Pasikonsultavom su savo gydytojais, panašu, kad arba gydymas nelabai tinka, arba diagnozės ne tokios, kokios yra surašytos. Tai tikiuosi, kad institucijos padės man išsiaiškinti, kokia ta situacija, nes labai rūpi, kokia sūnaus sveikata. Smagu, kad kinezaterapeutės pataria ligos metu mankštintis. Labai reikia filtruoti, ką prisišneki. Nebūtų išvartymų ir tų žaidimukų, nebūtų ir tų visų reikalų. Toks jau tas kelias ir čia tik pradžia.“

Delfi primena, kad Viktorija Siegel antradienį socialiniuose tinkluose sakė sulaukusi skambučio iš Vaiko teisių atstovo. Tiesa, moterį labiausiai nustebino ne pats pranešimas – anoniminių pareiškimų ji jau buvo gavusi ir anksčiau. Tačiau šįkart į Vaiko teises kreipės Viktorijos vyras Laurynas Suodaitis, su kuriuo garsi moteris šiuo metu išgyvena šeimyninę dramą.

„Kartais, kai atrodo, kad dugnas jau yra pasiektas, tave nustebina ir tu pagalvoji – oho, kokius dar kelius mes eisime, kad bandyti įskaudinti vis dar esamą žmoną ir savo bendro vaiko mamą. Šiandien gaunu skambutį iš vaikų teisių ir šįkart pareiškimą parašė ne anonimas, bet pats mano vis dar esamas vyras. Žinot, už ką ir dėl ko? Dėl kinezaterapeutės, dėl mankštelių. Sekundei net neturėjau, ką atsakyti, nes tikrai ir juokinga, ir graudu, ir gėda. Toks gėdos jausmas apėmė, – kalbėjo V. Siegel. – O pareiškime Laurynas Suodaitis parašė, kad mama, Viktorija Siegel, vos ne kankina vaiką bei daro mankšteles ir kviečia į namus kinezaterapeutę, kai vaikas serga. Aš suprantu, kad mano vyras mane laiko labai kvaila, bet nereikia manęs ant tiek nuvertinti, kad aš prieš kviesdama kinezaterapeutę nepasitariau su šeimos gydytoju. Juk dėl to ir nusprendėm, kad ne mes pas ją važiuosim, o kol vaikas kosti ir sloguoja – ji pas mus atvažiuos. <...> Jūs įsivaizduojate, su kokiu žmogumi aš gyvenau ir ką man teko praeiti per tuos trejus metus?“

Delfi primena, kad pirmadienio vakarą LNK laidoje „Nuo...Iki...“ dar kartą atvirai prabilo Viktorija Siegel. Moteris teigė, kad jausmai Laurynui iš jos pusės nedingę – praėjo per mažai laiko. Viktorija patikino, kad meilė buvo išties tikra – vardan jųdviejų santykių ji paaukojo buvusią meilę.

„Tai yra tas žmogus, kurį aš besąlygiškai mylėjau. Jis yra tas, dėl kurio aš sugrioviau ankstesnius santykius. Nežiūrėjau nei į turtus, nei į pinigus. Aš jį taip nuoširdžiai mylėjau ir tie jausmai, matyt, kažkur dar yra. Tokia jausmų karuselė – persimaišo su pykčiu, – kalbėjo V. Siegel. – Kokia moteris savo vaiką pavadintų jo vardu, jei jo nemylėtų? <...> Kiekvieną kartą, kai ištariu „Laurynukai“, man skauda. Tai man visą gyvenimą jį primins, o tie jausmai buvo labai dideli. Tuo metu man galėjai sakyti bet ką – niekuo nebūčiau patikėjusi.“

Viktorija laidoje prisipažino – jai patinka gyventi pasiturinčiai, tačiau kad pasiektų tai, ką turi dabar, ji sunkiai ir be atvangos dirbo. Tuo tarpu Laurynas, pasak nuomonės formuotojos, į jos verslą įsiliejo netikėtai.

„Kai „Shop by Siegel“ buvo du mėnesiai, atvažiavo mano vyras ir pasakė, kad jį atleido iš darbo. Nežinau, ar jį tikrai atleido, ar jam nebeapsimokėjo dirbti, nes parduotuvė gerai klesti ir juda. Bet kai mes susipažinome, jis dirbo samdomu darbuotoju“, – tikino garsi moteris.

Pasak Viktorijos, jos santykiai su mama išties puikūs, o jos pagalba garsiai dukrai buvo savaime suprantamas dalykas – taip, pasak nuomonės formuotojos, pasielgtų kiekviena mama.

„Mano mama matė visas ašaras. Devintame mėnesyje su pilvu išeidavau į mišką, nes namuose nebuvo įmanoma būti. Kiekviena mama nori laimės savo vaikui. O kodėl tada pats Laurynas mano mamai rašinėjo? Kad pasikalbėtų su manimi. <...> Mano mamai – 68 metai, bet ji nei vienos pretenzijos nėra pasakius, kai reikėdavo su vaiku pabūti per naktį. Kalbant apie verslą, mano mama man gali patarti. Mano versle ji įdarbinta – taip pat, kaip kažkada dirbo Lauryno mama“, – kalbėjo V. Siegel.

Viktorija papasakojo istoriją ir apie pretenziją iš L. Suodaičio, gautą dar pačioje santykių pradžioje. Tiesa, tuomet Viktorija tikino to neužfiksavusi kaip reikšmingo ženklo.

„Santykiuose su Danieliu Bunkumi jis man buvo padovanojęs automobilį. Kai nutraukėme su juo santykius, aš galbūt nelabai norėjau, kad su juo mano esamas vyras važinėtųsi. Tai aš tiesiog pardaviau tą automobilį ir nusipirkau kitą. Kaip dabar atsimenu – išvažiavau iš „Regitros“ ir padariau istoriją, kad kaip smagu, kai svajonės pildosi. Mano maža svajonėlė išsipildė ir aš leidau visiems suprasti, kad pati jį nusipirkau. Bet tada grįžusi namo sulaukiau labai negražių pretenzijų, neva reikėjo sakyti, kad mes kartu nusipirkome tą automobilį, – pasakojo Viktorija. – Dabar nebeičiau į santuoką be ikivedybinės sutarties.“

V. Siegel LNK laidoje prabilo ir itin jautria tema – moteris kalbėjo, kad į psichiatrą kreipėsi supratusi, kad nebemato prasmės gyventi.

„Pas mane gyvenime būdavo tokių momentų, kai nueidavau į vonią, atsiguldavau ant grindų – verkdavau taip, kad nenorėjau nieko. Atrodo, turi viską – sėkmingą verslą, vaikus, tėvus, bet neturi laimės su vyru. O žinote, kas būdavo po viso to? Jis galėdavo ramiu veidu ateiti ir pasakyti: tai kas vėl negerai? Jis taip pasukdavo situacijas, kad man būdavo geriau atsiprašyti, kad nesusipyktume, – tikino V. Siegel. – O žinote, su kokiu klausimu aš ėjau pas psichiatrą? Aš tiesiog nebenorėjau gyventi. Tai čia yra laiminga šeima? Čia tas vyras, kuris save laiko tobulu? <...> Bet supratau, kad savo išėjimu įskaudinčiau savo vaikus, tėvus. Supratau, kad turiu suimti save į rankas.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)