Šiandieninis Klaipėdos miesto posėdis priminė pandemijos laikotarpį, kai nuotoliniu būdu vykusių posėdžių metu buvo galima išvysti įvairiausias situacijas.

Šio likimo neišvengė ir Kultūros, švietimo ir sporto komiteto posėdyje sudalyvavęs ir Tomas Juočys.

Posėdį stebėję spėjo atkreipti dėmesį, kad T. Juočys išsitraukė elektroninę cigaretę ir užsirūkė.

Šį vaizdą galite pamatyti maždaug nuo 48 posėdžio minutės:

Delfi primena, kad tai ne pirmas kartas, kai pastebima, kaip nuotoliniu būdu rengiamų susirinkimų, posėdžių ar konferencijų metu vykdoma pašalinė veikla.

Štai prieš porą metų socialiniuose tinkluose ėmė plisti stopkadrai, kuriuose įamžintas tiesioginėje transliacijoje kalbantis Viktoras Uspaskichas.

Už europarlamentaro nugaros pastebėta ne tik lentyna su kino apdovanojimų statulėles primenančiomis dekoracijomis, bet ir ant žemės patiestas lavinamasis kilimėlis, skirtas kūdikiams.

Pastaroji detalė socialiniuose tinkluose užkūrė diskusiją, kad tai gali tapti įrodymu, jog V. Uspaskich iš tiesų augina dar vieną vaikelį.

Stopkadrais su šia vaikiška ir klausimų keliančia detale ėmė dalintis net žinomi žmonės.

Beje, įkliuvo ir Petras Gražulis. Prieš porą metų ėmė plisti Kultūros komiteto posėdžio vaizdo pokalbio įrašas, kuriame daugiausiai dėmesio pelnė minėtasis politikas. Na, aiškiau kalbant – šalia politiko pasirodęs pusnuogis jaunuolis.

Vyras, eteryje sužibėjęs vos kelias sekundes, sukėlė daug klausimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)