Ypatingos dienos akimirkomis I. Martinkėnaitė leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais. Ji atskleidė, kad šventės planus sugadino netikėtai užpuolusios ligos bei nenumatyti reikalai.

„Turėjom nukelti dviem savaitėm, bet labai džiaugiuosi, kad vis tik šventė įvyko. Vaikui labai svarbu, ji mėgsta gimtadienio temą. To laukė visus metus ir nesinorėjo paprastai paleisti“, – šypsodamasi pasakojo moteris.

Iš pradžių atlikėja sukvietė artimiausius draugus, jų atžalas, o tada surengė pasaką primenančią gimtadienio šventę, kurioje netrūko nei rožinės spalvos, nei drugelių.

Ingridos Martinkėnaitės dukros Evos 3 metų gimtadienio šventė

„Vaikai yra labai skirtingi ir kol kas tai jos mylimiausi dalykai – drugeliai, vienaragiai, lūpų dažai. Ir čia jau nieko dėl to nepadarysi. Sugalvojome tokią temą, kad jai būtų smagu, kad tai įsimintų. Kol ji vaikas, reikia išbandyti ir iki valios paragauti ir tos rožinės spalvos“, – juokėsi Ingrida.

Su Delfi kalbėjusi atlikėja pasakojo, kad mergaitė labai džiaugėsi jai surengta švente.

„Ji labai jos laukė ir grįžusi namo iškart išpakavo gautas dovanas. Visą naktį girdėjau, kaip su balionais po namus vaikšto“, – prisiminė I. Martinkėnaitė.

O kokiomis dovanomis Eva džiaugėsi? Moteris atskleidė, kad ji džiaugėsi bet kuo, kas buvo nauja, o šįkart tuo tapo knygutės, vienaragiai, žaidimai ir lėlės.

„Ji pilna įspūdžių ir vis dar neatsidžiaugia dovanėlėmis“, – šypsojosi moteris.

Ingridos Martinkėnaitės dukros Evos 3 metų gimtadienio šventė

Beje, mergaitės gimtadienio šventė sutapo ir su kitu svarbiu įvykiu – darželiu. Į jį, kaip pasakoja moteris, ji eina noriai, o kartais net nenori grįžti namo.

„Vis dėlto reikia išlaukti momento, kai vaikas pats nori eiti. Bandėme prieš metus pratinti, tai labai sunkiai sekėsi, o dabar ji dievina vaikus, kompaniją. Neseniai buvo pirma diena, kai ji bandė pabūti darželyje, tai su ašaromis grįžo namo. Dabar pas ją labai intensyvus etapas, daug įspūdžių, naujovių“, – Delfi pasakojo I. Martinkėnaitė.

Gimtadienio akimirkos – galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)