Evita dėvėjo baltą laisvų kelnių kostiumą, tokio paties atspalvio švarką. Žinoma dainininkė avėjo baltus aulinius batus. Tiesa, dažniausiai E. Cololo pasižymi savitu stiliumi, mergina nebijo eksperimentuoti – šįkart ji įvaizdį pagyvino įvairiais aksesuarais. Akį traukė ir švarką puošiantis diržas-korsetas.

Projekto „Lietuvos balsas“ raudono kilimo akimirka

Ant „Lietuvos balso“ raudonojo kilimo – Lietuvos garsenybės

Ant raudonojo kilimo taip pat buvo galima išvysti buvusią projekto reporterę Karoliną Meschino, Gjan, Merūną Vitulskį, Vaidą Baumilą, Aleksandrą Ivanauską-Farą, „8 Kambarį“, „The Roop“, Povilą Meškėlą, Deividą Meškauską, buvusią projekto laimėtoją ir mokytoją Moniką Mariją, Juliją Jegorovą bei daugelį kitų.

Svečius kalbino buvęs „Lietuvos balso“ reporteris Žygimanto Barysas, kuriam projekto stilistė Milda Metlovaitė išdavė, kad brangiausias šventės dalyvio kostiumas kainavo apie 10 000 Eur.

Svečius vienijo dvigubai šventiška nuotaika: projekto kūrėjus, kūrybos namus „Elitaz“ jie sveikino su jubiliejiniu, itin stipriu dešimtuoju sezonu, o jau po kelių valandų žiūrovai sužinos, kurį projekto dalyvį sveikinti su LNK įsteigtu 15 000 Eur prizu ir muzikinio kontrakto su „Universal Music Group“ laimėjimu. Po finalo, kuriame kaunasi dešimt Monikos Liu, Manto Jankavičiaus, Justino Jaručio ir Beno Aleksandravičiaus – Ba finalistų, raudonojo kilimo svečiai rinksis į jubiliejaus dūzges.

„Lietuvos balso“ raudonojo kilimo svečiai – galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją