„Labas rytas, Lietuva“ laidoje gražius žodžius I. Krupavičiui tarė ir jo kolegė Eglė Daugėlaitė.

„Ačiū, manau, visų žiūrovų vardu už tą gaivų polėkį rytais, tave lydėjo ir „Dianų dainelė“ ne vienerius metus. Iš tiesų, tu turi unikalią savybę – tai, ką darai, daryti pilna koja čia ir dabar, pilnu 1000 proc. ir dar ant viršaus uždėti savo energijos. Aš tau linkiu neprarasti polekio, nes tai yra unikalu. Didžiausi linkėjimai ir sveikinimai, visa komanda nori tave išlydėti“, – tiesioginio laidos eterio metu kalbėjo E. Daugėlaitė.

Studijoje susirinkusiems kolegoms dėkojo ir I. Krupavičius. Vyras teigė, jog išlydėtuvių proga gavo ir ypatingą dovaną – pilotavimo kursus, todėl dabar dalį savo laisvo laiko skirs jiems.

„Aš išduosiu paslaptį, vakar buvo vakarėlis, gavau dovanų pilotavimo kursą, kuris gali užtrukti pusę metų. Taigi, gerbiamieji, aš turėsiu lėktuvą, visus paskraidinsiu, pirmiausia, savo kolegas. Taigi, planas jau yra, aš dar kartą jums noriu padėkoti, pirmiausia, žmonai Vaidai, kuri buvo visame kelyje su manimi. Kur muzika“, – neslėpdamas graudulio dėkojo I. Krupavičius.

Delfi primena, kad netikėtą naujieną apie laidos vedėjo pasitraukimą pranešė portalas lrt.lt.

„Tiesiog atėjo laikas, kai pajutau, jog viską, ką galėjau duoti laidai, jau atidaviau ir viską, ką galėjau pasiimti, jau esu pasiėmęs. Atrodo, kad su šiuo pavasariu atverčiau paskutinį įdomios knygos puslapį su laiminga pabaiga. Tačiau lentynoje yra dar daug knygų ir turbūt atėjo metas pasiimti kitą“, – minėtam portalo sakė jis.

Delfi pasiteiravus, kodėl jis nusprendė palikti „Labas rytas, Lietuva“, Ignas pradėjo juoktis ir patikino laidą paliekantis ne dėl blogų priežasčių.

„Visuomenėje suponuota nuomonė, kad jei žmogus išeina iš darbo – kažkas buvo labai blogai“, – šypsojosi žurnalistas.

Jis pridūrė, kad dabar patiriantis savotišką pakilimą ir tokioje emocijoje norintis išeiti – lydimas gražiausių prisiminimų.

„Visiškai atvirai – aš nutariau baigti šį etapą ne todėl, kad kažkas yra blogai. Nusprendžiau, kad šiam gražiam etapui atėjo laikas pasibaigti. Pabaigus atsiranda laiko apmąstymams, idėjos ar mintys gali greičiau realizuotis, o laisvas laikas suteikia progą tas idėjas vystyti greičiau,“ – atviravo pašnekovas.

Prakalbus apie ateities planus, žinomas televizijos veidas prisipažino, kad atsisveikina su laida, bet ne su žiūrovais ir jau po truputį gyvena ateities planais.

„Minčių aš turiu. Galvoje sukasi įvairūs projektai – viskas vis dar kūrybinėje fazėje. Nuo žiūrovų, televizijos ar medijos nepabėgsiu, – tikino jis. – Televizija yra mano darbas, pašaukimas ir žiūrovai tikisi, kad aš su jais ilgam neatsisveikinau ir kelsiuos su jais drauge, galbūt kiek kitokia forma.“

Dauguma žmonių ryžtasi keisti darbą jau turėdami konkretų pasiūlymą ar aiškų veiksmų planą, tačiau balandžio pabaigoje oficialiai iš darbo išeinantis vyras tikino konkretaus plano ar pasiūlymo neturintis.

„Išeinu tikrai neturėdamas konkretaus pasiūlymo, tiesa, po pranešimo apie išėjimą, spėjau sulaukti kelių pasiūlymų. Niekur neskubu, dar visą balandį būsiu LRT“, – tikino jis.

„Esu kupinas minčių, mano prodiuserių komanda irgi galvoja, ką galėtume naujo ir įdomaus pasiūlyti auditorijai“, – apie netolimą ateitį pasakojo žinomas vyras.

I. Krupavičius antrino, jog kaip prodiuseris už kadro dirbantis su viena kita laida, taigi nuo televizijos nenutolsiantis.

„Žinoma, didelė tikimybė, kad vieną dieną, galbūt jau greitai, vėl pasisveikinsiu su LRT žiūrovais“, – mįslingai kalbėjo jis.

Paklaustas apie „Dainų dainelę“, ilgametis jos vedėjas sakė sulaukiantis daugybės vaikų žinučių su klausimais, ar jis išliks konkurso vedėjo pozicijoje ir ar toliau džiugins mažuosius žiūrovus. Šis tikino: „Dėl vaikų ir renginio aš pasiruošęs būti toje šventėje, bet tai priklauso ne nuo manęs vieno.“

„Va taip, aptakiai ir galiu papasakoti. Kai jau turėsiu žinių – būtinai pranešiu“, – skambiu juoku pokalbį užbaigė Ignas Krupavičius.

Delfi pimena, jog kovo 26 d. netikėtą naujieną apie laidos vedėjo pasitraukimą pranešė portalas lrt.lt.

„Tiesiog atėjo laikas, kai pajutau, jog viską, ką galėjau duoti laidai, jau atidaviau ir viską, ką galėjau pasiimti, jau esu pasiėmęs. Atrodo, kad su šiuo pavasariu atverčiau paskutinį įdomios knygos puslapį su laiminga pabaiga. Tačiau lentynoje yra dar daug knygų ir turbūt atėjo metas pasiimti kitą“, – minėtam portalui sakė jis.

Su minėta laida „Labas rytas, Lietuva“ šių metų sausį atsisveikino ir Ugnė Siparė. U. Siparė LRT Naujienų tarnyboje dirbo 13 metų. Per šį laikotarpį ji išbandė ne vieną poziciją: rengė reportažus, vedė „Panoramą“, skaitė naujienas „Žiniose“. Nuo 2010-ųjų LRT besidarbuojanti Ugnė pastaraisiais metais kartu su kolega Ignu Krupavičiumi vedė laidą „Labas rytas, Lietuva“, kurioje pakeitė motinystės atostogų išėjusią kolegę Eglę Daugėlaitę.

„Labas rytas, Lietuva“ – jau daugiau nei 35 metus per LRT transliuojama informacinė-pramoginė laida, kurios vedėjai kiekvieną pirmadienio–penktadienio rytą nuo 6 iki 9 val. ir šeštadienį nuo 9 iki 12 val. sveikinasi su Lietuvos žiūrovais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)