Delfi žinoma moteris teigė žinojusi, kad bičiulės žada surengti kūdikio sutiktuvių vakarėlį, tačiau visos detalės jai liko staigmena iki pat paskutinės minutės.

„Kažkada susitikome su Liepa ir ji manęs paklausė: „klausyk, o kaip dėl kūdikio sutikimo vakarėlio?”. Tą patį klausimą ne kartą uždavė ir mano sesė. Tada supratau, kad toks vakarėlis tikrai įvyks, tačiau daugiau nežinojau nieko, – šypsojosi Ugnė. – Prieš porą savaičių man buvo įteikta puokštė rožinių gėlių ir rožinis kvietimas, o jame – paslaptingos ir intriguojančios detalės. Buvo nurodyta vieta ir laikas, daugiau nieko. Tačiau aš pažįstu savo drauges, o jos pažįsta mane. Žinojau, kad mano širdį ištirpdys.“

U. Siparei ši draugių surengta šventė tapo išties ypatinga – netrūko ir jautrių momentų, moteris neslėpė, kad nepavyko suvaldyti ir ašarų.

„Labai stengiausi suvaldyti tas ašaras, bet jau tada, kai į namus atvyko mano mylimiausia makiažo meistrė Greta – susigraudinau. Antrą kartą susigraudinau nuvykusi į šventės vietą. Na, o paskui tokių momentų dar buvo nemažai. Net vakare grįžusi namo ir šiandien ryte susigulėjus visoms mintims graudinausi, – pasakojo pašnekovė. – Labai džiaugiuosi, kad turiu tokias nuostabias drauges. Jos bus nuostabios tetos mūsų mergytei. Ir kokios nerealios mūsų mergytės būsimos močiutės! Labai vertinu tai, kokioje aplinkoje esu, kokie žmonės mane supa – jaučiuosi dėl to labai laiminga ir tikrai nepriimu to kaip duotybės. Moku šiuo dalykus vertinti ir, man atrodo, kasdien tą darau. O tokiomis akimirkomis – ypač.“

Ugnei ir netrukus gimsiančiai jos dukrelei surengtoje šventėje netrūko nei įspūdingų dekoracijų, nei išskirtinių desertų. Tačiau garsi moteris pabrėžia, kad svarbiausia – teigiamos emocijos ir prisiminimai.

„Iš kūdikio sutiktuvių vakarėlio išsinešiau daug geros nuotaikos, daug juoko, daug gerų patarimų, gražiausių prisiminimų… Bus labai gera vieną dieną mūsų mergytei papasakoti ir parodyti nuotraukas iš jos laukimo šventės. Pasižiūrėti, kaip jos mylimiausios tetulės atrodė būdamos jaunos, – juokėsi U. Siparė. – O įspūdį man paprasta padaryti – svarbiausia nuoširdumas. Juk brangiausias dalykas, ką žmogui gali duoti – tai jo laikas ir dėmesys. Dabar pasakodama apie vakarėlį ir vėl graudinuosi. Aišku, negaliu nepadėkoti ir visiems, kurie prisidėjo prie nuostabios šventės sukūrimo – Rotondos restoranui už šventės vietą, Mantui Petruškevičiui už dekorą, Jurgai Urbonaitei už nuotraukas, Liucinai Rimgailei už desertus. Visi jie prisidėjo prie stebuklingos šventės įgyvendinimo.”

Ne vienam laidų vedėjos sekėjui krito į akis ir viena detalė – Ugnė šventėje mūvėjo aukštakulnes basutes ir, regis, su jomis jautėsi puikiai.

„Patikėkit, aš kasdien su treningais vaikštau, juk dabar jie ir madingi. Bet ir į aukštakulnius nespjaunu! Man tikrai nėra kančia su jais lakstyti – net ir besilaukiant“, – kalbėjo Ugnė.

Delfi primena, kad apie tai, jog garsi žurnalistė laukiasi pirmagimio, jo pranešė socialiniuose tinkluose ir pasidalino jaukia fotosesija.

„Šie metai dar tik prasidėjo, o jau žinau, kad yra ypatingiausi mūsų gyvenime. Siparių šeimyna plečia įtaką. Mes jau trise. Myliu, @mariussiparis, o nuo šiol meilė dvigubėja“, – parašė ji.


Neseniai U. Siparė svečiavosi laidoje „Nepatogūs klausimai“, kurioje taip pat kalbėjo apie santykius su vyru ir būsimas atžalas.

Pora susituokusi jau trejus metus ir, kaip laidoje tikino pašnekovė, kasdien palaiko puikius santykius. Žurnalistė sakė netikinti, kad meilė trunka trejus metus – esą stengtis, rūpintis vienas kitu ir puoselėti jausmus reikia nuolat.

Sulaukusi klausimo, ar nesvarsto apie šeimos pagausėjimą, Ugnė tuomet sakė kol kas paliekanti šį klausimą atvirą.

„Manau, viskas įvyks ir susidėlios savaime. Mes viską paliekame savieigai – kai jau jausimės pasiruošę, – tikino U. Siparė. – Tai turbūt mano planas toks ir yra – vaikas iki 40 metų.“

Su Mariumi Ugnė susipažino po LRT sezono atidarymo.

„Per tą lemtingąjį sezono atidarymą buvau puikios nuotaikos, man buvo atostogos ir po oficialiose dalies kviečiau visus eiti į miestą. Ir kažkaip ten atsirado Marius. Tai va tada kaip atsirado, vis dar yra. Nevadinu to tarnybiniu romanu, nes televizijoje aš jo nepažinojau.“

U. Siparė įvardijo ir romantiškiausią vyro poelgį, sujaudinusį ją iki širdies gelmių.

„Gal sužadėtuvės? Jos įvyko Tailande, ant stogo. Ten buvo sraigtasparnių nusileidimo aikštelė, aš telefonu filmavau. Mes užlipom ant tos aikštelės ir jis sako: pažiūrėk, čia taip gražu, ką, tu nepadarysi storiuko? Aš išsitraukiu kamerą ir filmuoju, sukuosi. O jis – jau priklaupęs ant vieno kelio“, – šypsojosi prisiminusi Ugnė.

Pora susituokė 2019-ųjų metų vasarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)