Balandžio 18 diena tiek Daliai Ibelhauptaitei, tiek Dexteriui Fletcheriui atmintyje išliks dar ilgai – būtent šią dieną Niujorke esančiame „Linkoln Square“ teatre susirinko gausus būrys Holivudo svečių, norinčių peržiūrėti 150 milijonų dolerių vertės filmą „Užblokuotas“.
Tarp šių žvaigždžių buvo ir tokios garsios pavardės kaip Chrisas Evansas, Ana de Armas, Mustafa Shakiras, Mike'as Mohas ir kiti. Nuo jų žvilgesio neatsiliko ir Dalia su Dexteriu, vakarui pasipuošę specialiai Juozo Statkevičiaus kurtais puošniais drabužiais.
Nors Delfi premjeroje nedalyvavo, tačiau akies krašteliu vis tiek pažvelgė į vidų ir sužinojo, kaip vyko veiksmo filmo kūrybos procesas, kokie iššūkiai kilo, kokių pamokų išmokta darbo su Dalia metu. Tai ir dar daugiau interviu su filmo režisieriumi D. Fletcheriu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją