Kaip Delfi pranešė Vilniaus miesto apylinkės teismas, ši byla teismą pasiekė 2023 m. sausio 23 d. Vaidas Akramavičius kaltinamas pagal Lietuvos Respublikos Baudžiamojo kodekso 138 straipsnio 1 dalį (nesunkus sveikatos sutrikdymas).

LR BK 138 straipsnis nurodo, kad tas, kas sužalojo ar susargdino žmogų, jeigu dėl to nukentėjęs asmuo prarado nedidelę dalį profesinio ar bendro darbingumo arba ilgai sirgo, bet jam nebuvo šio kodekso 135 straipsnio 1 dalyje nurodytų padarinių, baudžiamas laisvės apribojimu arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

Pirmasis teisiamasis posėdis įvyko 2023 balandžio 17 dieną, primadienį.

Atidėtas bylos nagrinėjimas, patenkinus nukentėjusiojo atstovės prašymą sudaryti galimybę apsispręsti dėl poreikio teikti civilinį ieškinį.

Taip pat patenkintas kaltinamojo gynėjo prašymas prisijungti prie paskirtos ekspertizės.

Kitas teismo posėdis numatytas 2023 m. gegužės mėnesį.

Kaip skelbia naujienų portalas alfa.lt, atvertus V. Akramavičiui iškeltą baudžiamąją bylą paaiškėjo, kad bus nagrinėjamos 2022 m. gegužės 7-ąją, anksti ryte, Vilniuje, Baltupių rajone, įvykusio konflikto detalės. Tyrėjai nustatė, kilusio konflikto metu kaltinamasis nesunkiai sužalojo nukentėjusįjį Mindaugą. Minėto portalo žiniomis, žinomam verslininkui iškeltos dvi baudžiamosios bylos.

Prieš kurį laiką socialiniuose tinkluose Oksana Pilkul leido savo sekėjams užduoti jai klausimų, į kuriuos atsakinėjo kartu su savo mylimuoju V. Akramavičiumi.

Buvo domėtasi, ar pora slapta susituokė, nes pastebėta, jog pasikeitė O. Pikul pavardė instagrame.

„Ką galiu pasakyti, iki santuokos yra likęs vienas žingsnis, o šiaip čia – Akramavičienė. Galiu pasakyti tik viena, kad viskas yra jau suplanuota, sudėliota, datos sudėliotos, tik negalime visko atskleisti. Nepykite, norime turėti paslapčių, kaip ir visi. Geriau palikime intrigėlę“, – kalbėjo V. Akramavičius.

Vėliau vyras pridūrė, kad su O. Pikul norėtų susilaukti ir vaikų.

„Norėtume mes vaikų, tai yra didžiausias gyvenimo džiaugsmas“, – sakė vyras.

Delfi primena, kad įsimylėjėliai drauge jau ne kartą pastebėti ir viešumoje. Pirmą kartą O. Pikul ir jos dabartinis širdies draugas pasirodė praėjusių metų vasarą draugų vestuvėse. Tiesa, susirinkusiems fotografams V. Akramavičius ir Oksana tąkart tik dviese nepozavo, tarsi nenorėdami sudaryti poros įspūdžio, – nuotraukose jiedu stengėsi šypsotis trise su Monika Kvietkute. Trijulė iš pirmo žvilgsnio mėgavosi bendru laiku, o sulaukę žiniasklaidos dėmesio juokėsi.

Monika Kvietkutė, Oksana Pikul, Vaidas Akramavičius

Savo jausmų pora nebeslėpė kitame renginyje, apsilankę pramogų verslo vakarėlyje. Tąkart jiedu prieš fotoobjektyvą stojo tik dviese ir žymiai tvirčiau. Be to, Oksana ir Vaidas neslėpė šiltų jausmų ir prisilietimų, todėl niekam nekilo abejonių, kad jie – pora.

V. Akramavičius ir O. Pikul buvo poruojami ir anksčiau, kai prieš kelerius metus vyko jos ir S. Jasaičio santykių krizės drama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)