Delfi žinomas prodiuseris paaiškino, kad šį sprendimą priėmė dėl labai aiškios priežasties – dirbti galima ir namuose.

„Parduodu savo garso įrašų studiją. Ji pačioje gražiausioje Vilniaus dalyje, Antakalnyje, su vaizdu į Nerį. Idealiausiai tinka, jei kas ieško patalpų darbui su garsu, vaizdu, repeticijoms ar ofisui. Bet realiai tai yra loftas, kuriame galima ir gyventi (visam name gyvena). Na, o aš išsikeliu į savo namus, kur įrengsiu studiją (nesakykit, kad iš namų dirba tik durniai). Ten irgi bus su vaizdu“, – komentavo Stano.

O nekilnojamojo turto portale matyti ir daugiau privalumų apie Antakalnyje įsikūrusį 47 kv. m ir 2 aukštų loftą. Kaip teigiama, pro lofto langus atsiveria nuostabus vaizdas į Neries upės vingį ir žalią parką, šalia namo vaikų žaidimo aikštelė, žalias parkas, dviračių takai ir vos du kilometrai iki Katedros aikštės.

Pačiame lofte ne tik garso įrašų studijai tinkamos patalpos, bet ir taip pat įprastam gyvenimui pritaikyti sprendimai – du atskiri kambariai išsidėstę per du aukštus, koridoriuje sumontuotos sieninės spintos, autonominis aeroterminis šildymas, labai aukštos svetainės lubos, lubų aukštis 4,75 metrai, sumontuotas galingas kondicionierius, įrengta puiki garso izoliacija, pagalbinės patalpos.

Žinomas prodiuseris nepamiršo paminėti ir įrengimo, kuriame itin spartus šviesolaidinis internetas. O štai mediniai langai nukreipti į pietus, santechnika bei elektros instaliacija visiškai nauja, grindys – raudonmedžio parketas, akmens masės plytelės, kiliminė danga. Kiekvieno apsaugai įstatytos šarvuotos durys, viduje medinės durys su specialia garso izoliacija. Sienos su garsą absorbuojanti medžiaga ir dažytas gipso kartonas. Lubos su dažytu akustiniu gipso kartonu.

Už garso įrašų studiją atlikėjas prašo 136 000 eurų.

Daugiau garso įrašų studijos nuotraukų galite išvysti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)