Moteris teigė nenorinti viešai drabstytis purvais, tačiau privalanti apsiginti ir apginti vaikus. Ji pasakojo, jog niekada nedraudė tėvui matytis su jųdviejų vaiku, o L. Suodaitį pavadino narcizu.

„Per tą savaitę 100 kartų galvojau, kad pasiduosiu, nebepakelsiu, sunku, nebepajėgsiu. Bet pasižiūrėjus į juos du, aš privalau būti stipri“, – prie vaizdo įrašo, kur lovoje dūksta jos dukra Nicole bei sūnus Laurynas, rašė Viktorija.

„Savaitę laiko nesimatėme, tą savaitę man buvo ne iki to, kad daryčiau story, galiu pasakyti, tai buvo viena sunkiausių savaičių gyvenime, bet aš neatėjau čia gailesčio reikalauti, tiesiog laikas grįžti“, – atviroje išpažintyje sekėjams sakė V. Siegel.

Ji tikino, kad su savo atstovais niekuomet nedraudė L. Suodaičiui matytis su sūnumi, ir kad įrodytų tai, turi išsaugojusi visus susirašinėjimus.

Taip pat, sulaukusi iš antrosios pusės kaltinimų dėl kelionės į Italiją, moteris tikino, jog ten vyko dirbti į parodą, o čia, namuose, vaikus paliko su dviem auklėmis, savo mama bei jos dabartiniu draugu. O L. Suodaitis per tą laiką spėjo ir į medžioklę nuvykti, ir žaisti golfą, dar ir į koncertą.

„Labai noriu padėkoti už palaikymą. Ką supratau, susirašinėdama su moterimis, sekėjomis, čia, instagrame, kad labai didelė problema yra smurtas šeimose. Ne tik fizinis, bet ir psichologinis. Košmaras, kas vyksta. Ir labai daug moterų tyli, nieko nesako. Gaila ir labai liūdna, kad tokie dalykai vyksta. O kartais psichologinį smurtą ištverti net baisiau nei fizinį. Kas tai perėjo, mano žodžius tikrai supras. Taip pat man sakė, kad nevertėtų santykių aiškintis viešai. Kad ir kas tarp mūsų su Laurynu buvo nutikę, kad ir ką aš iškentėjau, negaliu pamiršti vieno – jis yra mūsų vaiko tėvas. Ir tie drabstymaisi purvais – jie visada liks. Tie straipsniai liks, vaikas užaugęs galės viską skaityti. O kažkada emocijos atslūgs, dėl to aš ir story nedariau, neatėjau čia su intencija, kad apšmeižčiau kitą pusę, bandyčiau jį pažeminti, ką jis daro, apkaltinti kuo nors ir panašiai. Apskritai, aš neprivalau čia, instagrame, aiškintis. Aiškinsis viską instancijos, kurios ir turi aiškintis“, – sakė V. Siegel.

Antradienį pasisakė L. Suodaitis

„Nuotaika šiandien šiek tiek geresnė, nes panašu, kad jau rytoj pavyks susimatyti su sūnumi. Už tai nuoširdžiai ačiū Vilniaus vaiko teisių tarnybos pareigūnams, kurie įsitraukė į procesą. Jie padės užtikrinti lygiai tokias pačias teises matytis su sūnum, kokias turi ir motina. Nors jie padavė visas rekomendacijas, kad nėra jokių prielaidų neleisti man matytis su sūnumi, mano kitos pusės advokatai, panašu, užsiiminėja manipuliacijomis. Kaip jau minėjau, penktadienį advokatai kreipėsi į vaiko teisių tarnybą, prašydami nustatyti susitikimų tvarką. Rašte buvo nurodyta, kad jie mato riziką mano ilgalaikiam susitikimam su sūnumi, nes jis yra prisirišęs prie motinos ir neva ilgalaikiai susitikimai su manimi gali daryti įtaką vaiko psichikai. Tie žmonės, kurie sekė gyvenimą instagrame, turbūt pamena, kad prieš tris savaites išvyka 5 dienom į Italiją to žmogaus, kuris teigia apie prisirišimą, kažkaip psichikai nepakenkė. Nors vaiko teisių tarnyba šiandien pasakė, kad nėra jokių prielaidų riboti mano susitikimus su vaiku, bet ir vėl neišvengėme versijų pasistumdymų tarp advokatų. <...>. Kad ir kiek dalijamasi mamiškais džiaugsmais, panašu, kad vaiką bandoma „įstatyti“ į įrankio rolę. Tas yra baisu, – kalbėjo Laurynas. – Šiandien užkilo toks jaudulys, koks buvo pirmą kartą su juo susitikus. Dar vakar video pažiūrėjau, maniau, kad širdis susprogs. Bet taip jau yra. Taip kažkam yra geriau. <...>. Nuomonės savo keisti nežadu. Viena yra viską rodyti socialiniuose tinkluose, ką mes darėme paskutinius trejus metus, o kita – kaip yra iš tikrųjų. To, kas buvo, kartoti, manau, nebereikia. Į šitą procesą jau yra įvelti žmonės, kurie neturėjo būti įvelti, bet, manau, jie gali padaryti didžiulę įtaką.“

Antradienio popietę Viktorija Siegel dalijosi sūnaus Lauryno nuotraukomis ir pirmaisiais kartais.

„Noriu pasidalinti mamišku džiaugsmu, kas man per šias Velykas kėlė džiaugsmą! Ogi mažylis pirmą kartą balandžio 9 dieną tvirtai ir savarankiškai pats atsisėdo! Koks jis šaunuolis!“ – džiaugėsi V. Siegel.

Delfi primena, kad žinoma verslininkė nauju įrašu pasidalino praėjus kelioms dienoms po namuose įvykusio konflikto su vyru Laurynu Suodaičiu.

Incidentas įvyko balandžio 4 d., apie 21 val. 49 min., poros namuose.

L. Suodaičiui skirta kardomoji priemonė

Prokuratūra pranešė, jog Vilniaus apylinkės prokuratūros prokuroras apsiėmė vadovauti ikiteisminiam tyrimui dėl, įtariama, fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo šeimos nariui (pagal Baudžiamojo kodekso 140 str. 2 d.).

Ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas dėl balandžio 4-osios vakaro įvykių, kai policija gavo iškvietimą į Vilniaus rajone gyvenančios Suodaičių šeimos namus, įtariant, kad šeiminio konflikto metu Laurynas Suodaitis smurtavo prieš savo sutuoktinę Viktoriją Siegel.

Šiuo metu atliekami būtini tyrimui veiksmai, renkami reikšmingi duomenys, siekiant išsiaiškinti įvykio aplinkybes.

Ikiteisminį tyrimą atlieka Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai.

Įtarimai dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo šeimos nariui pareikšti galimai smurtavusiam L. Suodaičiui. Jis po apklausos iš areštinės buvo paleistas.

Vilniaus regiono apylinkės teismas Vilniaus rajono rūmai tenkino prokuroro prašymą ir įtariamajam skyrė kardomąją priemonę – įpareigojimą 2 mėnesius gyventi atskirai (skyriumi) nuo nukentėjusiosios V. Siegel. Delfi žiniomis, tai labai retai kada Lietuvoje skiriama kardomoji priemonė.

Prabilo ir pats Laurynas Suodaitis

Trečiadienio popietę iš areštinės paleistas verslininkas tikino, kad apsilankymas areštinėje jam buvo labai netikėtas.

„Noriu padėkoti pareigūnams už darbą, civilizuotą požiūrį. Ką galiu pasakyti, advokatas įspėjo, kad viskas jau viešoje erdvėje. Tik noriu pasakyti, kad savo žmonos nesu gyvenime ranka lietęs, apie tai, kas, na, yra inkriminuojama. Sau nesu leidęs jai net šiurkštesnio žodžio pasakyti.

Aš labai daug jums papasakoti negaliu, vakarykštė šita pusiau maloni viešnagė į šią įstaigą buvo siurprizas. Iš principo labai džiaugiuosi, kad viskas labai civilizuotai. Gaila, kad mūsų šeima pateko į tokią situaciją, labai gaila vaikų, jų pasiilgau.

Vaikai yra ten, kur nesu aš. Jie nėra su manimi. Noriu pasakyti, kad anksčiau su žmona turėdavome išradingesnių būdų jūsų dėmesiui gauti“, – šalia areštinės susirinkusiems žurnalistams sakė L. Suodaitis.

Jis ne kartą pakartojo, kad prieš žmoną niekada nėra kėlęs rankos.

„Matote, man namie paskutiniu metu dažnai sakydavo, kad kai šį straipsnį įrašo į bylą, vyras visada kaltas, tada gražiai atrodo antraštės, o kaip viskas baigiasi, nelabai kam įdomu. Viską parodys ikiteisminis tyrimas, visos aplinkybės sudėliotos. Tiek galiu šiandien jums pakomentuoti“, – sakė L. Suodaitis.

Paklaustas, ar jam pačiam galimo konflikto metu neprireikė medikų pagalbos, L. Suodaitis teigė, kad negali atskleisti tokių detalių, nes vyksta ikiteisminis tyrimas.

„Tai yra irgi ikiteisminio tyrimo medžiaga. Kai galėsiu jums daugiau papasakoti, kaip matote, dabar nebėgu, taip ir toliau nelakstysiu, kai galėsiu daugiau papasakoti, viską sužinosite“, – teigė vyras.

Kaip pirmasis pranešė portalas Delfi, antradienio vakarą Viktorijos Siegel ir Lauryno Suodaičio namuose įvyko konfliktas, į kurį teko įsikišti ir policijai bei greitosios pagalbos medikams.

Konfliktas įvyko balandžio 4 d., apie 21 val. 49 min., poros namuose.

Jo metu vyras galimai smurtavo prieš moterį. Delfi žiniomis, šeimos namuose apsilankė ir greitoji pagalba.

L. Suodaitis buvo uždarytas į areštinę, ten praleido naktį, vėliau trečiadienį buvo apklaustas, apklausoje dalyvavo ir jo advokatas.

Portalo žurnalistai bandė susisiekti su žinoma moterimi, tačiau ji ragelio nekėlė. Vėliau garsi moteris apie dramą pasisakė socialiniuose tinkluose.

Susisiekus su Danieliumi Bunkumi, jis yra buvęs V. Siegel mylimasis ir jųdviejų dukters tėvas, šis teigė apie konfliktą negirdėjęs.

„Nebuvau, nesuprantu apie ką jūs kalbate. Aš niekuo nesusijęs su Viktorija ir Laurynu Suodaičiais. Šiuo metu dirbu“, – Delfi sakė D. Bunkus.

Paklausus, ar po ten įvykusio konflikto pasiėmė iš Viktorijos namų dukrą, vyras kategoriškai atsakė, kad ten nebuvo ir vaiko nepasiėmė.

Pramogų pasaulio užkulisiuose jau kurį laiką sklando kalbos, jog pora nesutaria, galimai ruošiasi skyryboms. Neseniai šeima socialiniuose tinkluose viešino vaizdus iš atostogų Balyje.

Delfi primena, kad Viktorija ir Laurynas susituokė 2021-ųjų metų vasarą.

Skaisčiausios Dievo Motinos cerkvę jaunieji pasirinko neatsitiktinai. Viktorija išpažįsta stačiatikybę, todėl nuo pat pradžių mylimieji žinojo, kad amžiną meilę prisieks cerkvėje. Vis dėlto, Viktorija pasakojo, kad nei tobulas oras, nei vedybų vieta neturi didelės reikšmės. Svarbiausia tai, kad jiedu – jau vyras ir žmona.

„Išsipildė mano svajonė. Kai tikrai myli vyrą, nori už jo ištekėti ir sukurti šeimą. Nėra taip, kad „padėjus“ parašą viskas pasikeičia. Bet ženkliai maloniau, kai vyras, pabučiavęs tave į lūpas, ištaria: „Tu mano Žmona“. Tam pritartų kiekviena moteris – juk negali būti visą gyvenimą pristatinėjama kaip draugė ar gyventi amžinai turėdama sužadėtinės statusą“, – džiaugėsi Viktorija.

Ji neslėpė, kad jaudulio prieš vestuves ir net prieš pat žengiant į cerkvę buvo beprotiškai daug.

„Kartu ir ašarų, kartu ir nerimo. Džiugu tai, kad šios ašaros – tyriausio džiaugsmo, laimės ir pilnatvės išraiška“, – emocijų neslėpė žmona tapusi Viktorija. „Emocijos tikrai labai pakilios, nes laukėme šios dienos ilgai. Mes vienas kitam padovanojome laimę, o mudviejų meilė – svarbiau už viską“, – antrino L. Suodaitis.

Viktorija Siegel iš ankstesnių santykių su verslininku Danieliumi Bunkumi turi dukrelę Nicolę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)