Simo Jasaičio ir jo mylimosios sveikinimas:


Delfi primena, jog Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Gailutė Smagriūnienė teigė, kad trečiadienį buvo gautas pranešimas, jog Mažeikiuose, vieno iš namų laiptinėje triukšmauja ir konfliktuoja žmonės. Kiek vėliau paaiškėjo, kad vienas iš jų – S. Jasaitis.

„Kai policijos pareigūnai nuvyko, rado ant laiptų sėdintį vyrą, jis buvo neblaivus, tačiau tikrintis su alkotesteriu atsisakė. Vyras paaiškino, kad jis laiką leido su mergina, savo nuomojamame bute. Su ja sukonfliktavo, lyg ir susistumdė, o jis, matyt, norėdamas išvengti konflikto, išėjo į laiptinę. Mergina užtrenkė buto duris ir liko viduje. Ji neįsileido ir pareigūnų, kurie norėjo su ja pabendrauti, sužinoti, ar prieš ją naudotas smurtas. Vyras pretenzijų taip pat jokių neturi“, – sakė G. Smagriūnienė.

Kiek anksčiau garsus krepšininkas taip pat buvo susidūręs su policija, kuomet neblaivus buvo atvežtas į areštinę. Tuomet jam buvo nustatytas 0.94 prom. girtumas. Kiek vėliau paaiškėjo, kad policijai apie smurtaujantį sutuoktinį pranešė jo žmona Oksana Pikul. Policijai pranešta, kad vyras iškeikė sutuoktinę bei ją sugriebė už rankos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)