Trečiadienį ryte pasklido žinia apie konfliktą tarp nuomonės formuotojos Viktorijos Siegel ir jos sutuoktinio Lauryno Suodaičio. Paaiškėjo, kad vyras pateko į areštinę, iš jos tą pačią dieną buvo ir paleistas. Vėliau susirinkusiems žurnalistams L. Suodaitis tikino, kad smurto nenaudojo.

2018 metais apie patirtą fizinį ir psichologinį smurtą buvo prabilusi ir dainininkė Oksana Pikul, tuo metu santykius kūrusi su krepšininku Simu Jasaičiu. Oksana Pikul savo vyrui iškvietė policijos pareigūnus. Buvo nustatyta, jog vyras – neblaivus. Tuomet buvo pranešama, kad krepšininkas vartojo grubius žodžius, grubiai sugriebė Oksanai už rankos. Vėliau pora susitaikė, tačiau galiausiai pasuko skirtingais keliais.

Ne kartą psichologinį smurtą buvo patyrusi ir atlikėja Mia Pilibaitytė. „Kai skauda kūną, nemalonius fizinius pojūčius galima numalšinti vaistais, o skaudančią sielą gydyti daug sudėtingiau. Tam reikia labai daug laiko, meilės ir šilumos iš kitų“, – anksčiau kalbėjo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)