Sveikinimu „Žalgirio“ krepšinio klubas pasidalijo instagrame.

„Sveikinimai tėčiui! Treneris Tautvydas Sabonis švenčia sūnaus gimimą“, – sveikino „Žalgirio“ komanda.

Prieš dvejus metus Tautvydo tėtis Arvydas Sabonis atviravo apie pirmąjį anūką.

„Visi laikosi puikiai, – pasidžiaugė A. Sabonis. – Vaikai yra tavo didieji gyvenimo projektai, ir visi keturi projektai į priekį žygiuoja sėkmingai. Antrasis ir trečiasis sūnūs jau susituokę, atrodo, kad ir pirmasis tai padarys ateinančiais metais. Na, o antrojo sūnaus – Tautvydo dėka, mes tapsime seneliais.“


„Jis jau beveik penkerius metus yra susituokęs. Daug laiko gyveno Ispanijoje. Tautvydas puikiai kalba ispaniškai, kaip ir mažoji dukra, Aušrinė. Domantas, kaip žinote, šiuo metu žaidžia NBA lygoje, Indianos „Pacers“. Taip pat susituokęs su mergina amerikiete“, – 2021-ųjų lapkritį sakė krepšinio legenda.

Delfi primena, kad T. Sabonis ir jo mylimoji susituokė 2017-ųjų metų vasarą Palangoje. Pora iki sukuriant santuoką drauge romantišką draugystę puoselėjo apie 6-erius metus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)