Delfi susisiekus su atlikėju jis sutiko papasakoti, kodėl ryžosi išvaizdos pokyčiams ir, kaip jaučiasi praėjus mėnesiui po operacijos.

„Vyrai darosi daugiau operacijų nei moterys, tik niekas apie tai viešai nekalba“, – pokalbį pradėjo V. Vaikšnoras.

„Chirurgai atlikto akių vokų odos pertekliaus pašalinimą ir antakių endoskopinį pakėlimą, nes jei būtų tik pašalinę akių vokų odos perteklių, tuomet po kokių 3 ar 5 metų vėl viskas atrodytų panašiai, kaip prieš operaciją. Reikėjo pakelti antakius į viršų, kaktą. Dabar viskas laikysis 15–20 metų. Nieko nereikės koreguoti“, – toliau Delfi pasakojo atlikėjas.

Viktoras teigė, kad operacija atliekama darant labai mažus pjūvius. Anot jo, plastikos chirurgai pakelia kaktą, ją prisega specialiomis kabėmis, kurios po dviejų savaičių išimamos. Tuomet viskas paliekama gyti natūraliai. Kaip teigė atlikėjas, operacija labai pažangi, todėl artimiausiu laiku nereikės leistis injekcijų ar atlikti kitų intervencijų, kad išlaikyti norimą efektą.

„Atlikti korekcijas aš norėjau jau daugiau nei dešimt metų, bet pritrūkdavau drąsos. Veidas – ne ranka ar koja. Tai pirmoji sąmoningai atlikta operacija, kuriai pasiryžau“, – pasakojo jis.

Vyras prisipažino – operacija galėjo ir likti svajone, jei ne scenos partnerė Sandra Žutautienė, kuri jį paskatino ir labai palaikė. Operacija buvo Sandros dovana Viktoro gimtadienio proga.

Aktyviai koncertuojantis vyras pridūrė, kad operacijos labai bijojęs, o apie narkozės poveikį perskaityta literatūra baimę dar labiau sustiprino.

„Prisiskaičiau straipsnių apie narkozės poveikį ir žmones atsibudusius viduryje proceso – spaudimas sukilo iki 160 – net narkozė iš pirmo karto nesuveikė“, – juokėsi jis.

Viktoras pokalbio metu prisiminė, kad pirma diena po operacijos buvo apgaulinga. Jis nejautė skausmo, savijauta buvo puiki, tačiau tai truko neilgai.

„Po paros aplankė panašus į sinusitą pojūtis, teko gerti vaistus nuo skausmo. Savijauta pagerėjo po trijų dieną. Kakta vis dar yra kiek nutirpusi, turi nervai sugyti iki galo, šitas procesas trunka iki pusės metų“, – sakė žinomas vyras.


V. Vaikšnoras džiaugėsi ir prisipažino, jog jam labai smagu dalintis rezultatais, nes operacija praėjo tobulai. Jis negailėjo gražių žodžių ir operaciją atlikusiam plastikos chirurgui Donatui Samsanavičiui.

„Procedūra atlikta labai kruopščiai, milimetras į milimetrą. Aš esu labai atsargus, nesidaryčiau tokios operacijas už reklamą. Veidas – svarbi žmogaus dalis, man buvo ypatingai svarbu, kas ir kaip atlieka operaciją“, – liaupsių negailėjo pokyčiams pasiryžęs vyras.

Jis pridūrė: „Puikus jausmas atsikratyti kompleksų, atjaunėti ir sau atrodyti gerai.“

Paklaustas, kokių reakcijų teko sulaukti apie pokyčius pranešus socialinėje erdvėje, vyras prisipažino – buvo visko.

„Sulaukiau komentarų. manęs klausė: „Kam dareisi, juk nebuvo taip blogai“, aš manau, jei blogai jaučiuosi, kompleksuoju ir galiu sau tai leisti, kodėl negaliu tų kompleksų atsikratyti ir jaustis gerai? Dar porą moterų rašė nematančios jokio skirtumo, manęs tai nesugniuždė, aš turiu su savimi gyventi, o ne su kitais žmonėmis. Na, visada atsiranda vienas iš šimto norintis įkąsti“, – sakė V. Vaikšnoras.

Neseniai Mažeikiuose įvyko 40-tas Sandros ir Viktoro koncertas, kuris užbaigė ypatingai aktyvų turą. Vyras džiaugėsi turo rezultatais, tikino niekada ankščiau taip aktyviai nekoncertavęs. Jiedu su Sandra yra be galo dėkingi savo gerbėjams.

„Mes aplankėme ne tik didelius, bet ir mažus Lietuvos miestelius, salės buvo pilnos. Nuostabus jausmas matyti tiek žiūrovų, mes dainuojame tik dvejus metus, nesame baigę muzikos mokyklų, nedalyvavome muzikiniuose projektuose.

„Pats pradžioje stebėjausi, svarsčiau kuo mes patraukiame žmonės, manau turiu atsakymą – paprastumu, nuoširdumu. Gėles namo vežamės, mūsų baro klientai klausia, ar pasisamdėme dekoratorių“, – juokėsi koncertinį turą užbaigęs vyras.

Tiesa, atlikėjas pripažino sulaukęs ir kritikos.

„Kritikos strėlių teko sulaukti ir iš kitų atlikėjų, ironijos kupinų komentarų, kad niekas neateis į mūsų koncertus, bet kai pradėjome rinkti sales – kritika baigėsi. Viską padarėme savo jėgomis, pradėjome nuo socialinių tinklų, ir tik prieš tris savaites sudalyvavome pirmoje TV laidoje, kurioje atlikome savo dainą. Sandrai išėjus iš televizijos atsivėrė keliai – mums pradėjo skambinti žmonės, kviečia į laidas, renginius“, – įspūdžiais dalinosi jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją