Ketvirtadienį, kovo 23 d., vykusių apklausų metu nepilnametį galimai sužalojusiam Viršilai pareikšti įtarimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo (Baudžiamojo kodekso 284 str.). Įtariamasis kaltės dėl galimai įvykdytos nusikalstamos veikos nepripažįsta, rašoma pranešime spaudai.

Už šią nusikalstamą veiką numatoma bausmė viešaisiais darbais, bauda, laisvės apribojimu arba areštu.

Ikiteisminiam tyrimui vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Ketvirtojo skyriaus prokuroras.

Vadovaujantis nekaltumo prezumpcija, asmenys yra nekalti, kol teismas nepatvirtina jų kaltės.

Primename, kad dar neseniai į Delfi kreipėsi ne vienas skaitytojas su žinutėmis ir vaizdo įrašais, kuriuose įamžintos Kaune vykusiame „Jungle King“ kovos menų turnyre kilusios muštynės. Pranešta, kad garsus nuomonės formuotojas Remigijus Viršila smūgiavo galimai nepilnamečiam reperiui.

Skaitytojo žinutėje teigiama, kad „Jungle King“ renginys vyko Kauno „Oazėje“ kovo 12 dieną. Incidentas nutiko apie 23 valandą.

„Garsus nuomonės formuotojas Remigijus Viršila ne kovos metu ringe, šio renginio kontekstu „ant scenos“, smūgiavo 17-mečiam vaikinui.

Vaikinui buvo smūgiuota už pasiūlymą ateiti ant scenos, pasakyti porą žodžių arba atlikti improvizacinį repą. Nežinia, ar Remigijus Viršila buvo blaivus. Įvykis buvo transliuojamas viešose erdvėse“, – teigiama Delfi skaitytojo atsiųstoje žinutėje.

\

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)