„Kuriame bendrą gyvenimą, bet ne vieną kartą įsitikinome, kad ne viskas vyksta pagal mūsų norus ir planus. Tačiau ir mes patyrėme skaudžių išgyvenimų. Jaučiu, kad laikas pasakyti, jog prieš gimstant Atėnei netekome vaikelio“, – žurnalui „Žmonės“ atskleidė D. Belickaitė.

Žinoma moteris sakė, kad tuo metu tai atrodė tarsi pasaulio pabaiga, tačiau vaikelio atėjimas į jos ir Edvino šeimą viską pakeitė.

Delfi primena, kad džiugią žinią apie gimusią anūkę spaudos konferencijoje patvirtino Edvino Šeškaus tėtis Virginijus Šeškus, kuri vyko iš karto po Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) turnyro. Žurnalistui pasveikinus trenerį tapus seneliu, jis neslėpė šypsenos ir džiaugsmo.

„Ačiū. Pirmas senelio pralaimėjimas. Nuotrauką jau mačiau“, – sakė V. Šeškus.

Po kiek laiko žinią apie lapkričio 15 dieną gimusią dukrelę paviešino ir pati Dalia. Ji atskleidė ir pirmagimės vardą.

„Mūsų stebuklėlis – Atėnė. 2022.11.15“, – rašė moteris.

Neseniai buvusi krepšininkė su savo artimiausių žmonių būriu atšventė kūdikio sutiktuvių vakarėlį, kurio metu ir paaiškėjo, kad D. Belickaitė laukiasi mergaitės.

D. Belickaitė ir E. Šeškus drauge kartu skaičiuoja jau devynerius metus – pusantrus iš jų jie gyvena susituokę.

Šeimos pagausėjimas – ne vienintelis pokytis pastaruoju metu. Pora jau kurį laiką laukė, kada įsikels į naujus namus ir tai pagaliau įvyko, todėl malonūs gyvenimiški pokyčiai juodu užklupo iš visų pusių.

„<...> koks dabar nerealus jausmas jau miegoti savo namuose, leisti visą dieną po truputį įsikūrinėjant ir ruošiantis mūsų mažylės atėjimui“, – neseniai džiaugsmo instagrame neslėpė D. Belickaitė.

Nors įprasta, kad besilaukiančios moterys skuba išeiti į motinystės atostogas, televizijos laidų vedėja tempo nemažino iki pat gimdymo.

„Man atrodo, mano gyvenimo būdui nėra tokio dalyko kaip dekretas ar atostogos. Žinoma, žiūrėsiu, kaip leis sveikata, tikrai neeikvosiu savo energijos darbams, kurie man neteiks malonumo. Darbas televizijos aikštelėje man yra malonumas, o ne varginantis darbas. Kiek kūnas leis, tiek ir dirbsiu”, – apie savo planus kiek anksčiau 2TV pasakojo D. Belickaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)