Žinomas Lietuvos krepšininkas instagrame penktadienį pasidalijo nauja nuotrauka, kurioje užfiksuotas laiką leidžiantis kartu su mylimąja.

Pora įsiamžino plaukiančiame laive. Tiesa, D. Motiejūnas šios nuotraukos nepakomentavo, šalia jos uždėjo išraiškingą ženklą – širdelę.

Dar 2021-ųjų metų gruodį tiek Brigita, tiek Donatas instagramo istorijose pasidalino bendra nuotrauka, kurioje mergina ilsisi padėjusi galvą ant krepšininko krūtinės. Tuomet Delfi susisiekė su Brigita, o ši patvirtino, kad jiedu su Donatu – pora, tačiau nuo platesnių komentarų susilaikė.

Brigita Gaižauskaitė – „Miss Cosmopolitan World 2018“ finalistė, modelis, šokėja. Kiek anksčiau sportinių šokių šokėja pasakojo, kad į mados pasaulį pateko ganėtinai vėlai: būdama septyniolikos. Tačiau jau spėjo kaip modelis padirbėti ne tik Lietuvoje, bet ir Taivane, Turkijoje bei Japonijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją