„Per dulų mokymus ir savo asmeninę patirtį supratau, kodėl moterys dažnai nėra linkusios garsiai skelbti, kad laukiasi. Moterys neretai susiduria su persileidimais, baime, kad jie gali pasikartoti. Mūsų šeimoje prieš pusę metų irgi įvyko ši nelaimė. Nors viskas praėjo, iki šiol graudinuosi. Įvykus persileidimui, kaip ir susirgus depresija, visuomenė neretai kaltina patį žmogų. Gal per daug dirbai? Nervinaisi? Ką tu darei, kad tau taip atsitiko?

Tada pagalvoji, kad turbūt esi kalta dėl to, kas nutiko. Tik po kurio laiko supranti, kad tai visai su tavimi nesusiję. Šiuo klausimu man taip pat padėjo terapija. Tapo lengviau suvokti, kas man nutiko, – juk tokius dalykus labai sunku suprasti tol, kol su jais asmeniskai nesusiduri. Apskritai žmonės linkę manyti, kad jiems tikrai nenutiks nieko blogo“, – žurnalui „Stilius“ sakė Ieva.

Jos nuomone, žmonės dar nėra išmokę priimti skausmo, nuo jo bėga.

„Kai įvyko persileidimas, norėjau, kad šalia manęs būtų visi, kurie apie tai žinojo. Bet daug žmonių nė nepaklausė, kaip jaučiuosi. Dauguma persileidimų tema iš viso nemoka bendrauti. Bijo, kad ką nors jautresnio paklausę gali tave įskaudinti. Kai įvyksta nelaimės, reikia būti šalia žmonių, padėti jiems tai išgyventi, leisti apie tai išsisnekėti“, – įsitikinusi dainininkė.

Delfi primena, kad Ieva Zasimauskaitė susituokė 2021 metais, birželio 21 dieną. Jos išrinktasis – Simas Grabauskas, žinomas kaip vaišnavų vienuolis, dvasinis mokytojas. Pora aukso žiedais apsimainyti nusprendė Elektrėnų civilinės metrikacijos skyriuje.

Apie tai, kad 27-erių I. Zasimauskaitė siekia ištekėti antrą kartą, paaiškėjo tuomet, kai smalsuolių akys užkliuvo už santuoką planuojančių asmenų sąrašų.

Apie naujus santykius dainininkė niekada nebuvo linkusi atvirauti, todėl žinia apie mylimąjį, o juolab – apie būsimą vyrą, daugeliui buvo malonus siurprizas.

Delfi anksčiau susisiekus su dainininke, ši vestuvių fakto neneigė ir patikino, kad pastaruoju metu nenori atvirauti tokiomis temomis. Metus prieš antrasias vestuves žinoma moteris išgyveno sudėtingą etapą – skyrybas su sutuoktiniu, krepšinio treneriu Mariumi Kiltinavičiumi.

Su vyru dainininkė neseniai įkūrė nuosavą mini viešbutį.

„Dabar stovi namukas poroms, o turėjo būti vyro sandėliukas“, – juokavo Ieva. „Esu baigusi viešbučių verslo studijas. Viešbutukas dviem buvo mano sena svajonė. Vidury pušyno, labai gražioje vietoje, nusipirkom 5 hektarus žemės, planavome ten statyti savo namus. Manėme, kad tas namukas bus vyro sandėliukas, bet, pastatęs pamatus, vyras pasiūlė daryti namuką, labai kompaktišką, labai dailų. Taip gimė „Trobelė Luna“, ji jau pabaigta, toliau planuose – mūsų namas ir paskui galbūt kitos trobelės“, – verslo planus atskleidė Ieva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)