Žinomas vyras teigė, kad po incidento policija patikrino vyro blaivumą, anot jo, jis buvo visiškai blaivus.

„Toliau jis mane necenzūriniais žodžiais žemino ir iškvietė į ringą. Aš atėjęs tik pagąsdinau ant juoko, o jis man ištiesęs rankas smūgiavo į nosį. Aš nežinojau, nei kiek jam metų, nes užsidėjęs didžiausius juodus akinius, skarą ir kepurę ant galvos“, – komentare, pateiktame po portalo 15min straipsniu, rašė R. Viršila.

Vyras teigė, kad nesiteisina, rašė supratęs, jog pasielgė neadekvačiai.

„Bet manau, kad kiekvienas vyras, gerbiantis save, būtų taip pasielgęs, kai viešai žeminamas jo orumas, ir dar jis pirmas palietė mane. Viską išsiaiškinsime teisme. Beje, vaikinas su manimi šnekėjo, mes pasikalbėjome, atsiprašėme vienas kito. O jo nepilnamečiai draugai, kurie nežinia ką veikė be tėvų po 12 val. kieme, iškvietė policiją.

Pareigūnams atvykus vaikinas pradėjo vaidinti, kad jam bloga, skauda, nors prieš tai šoko toliau, repavo ir viskas buvo gerai... Žmonės dažniausiai tik iškarpo vietas, kurios aktualu skandalams sukelti. Gražios visiems dienos“, – rašė R. Viršila.

Delfi susisiekė su Kauno apskrities policija. Jų duomenimis, įtariamasis įvykio metu buvo blaivus. Pareigūnai pranešimo sulaukė sekmadienį, apie 23 val., kad, Kaune, Baltų pr., renginio metu 31-erių vyras trenkė nepilnamečiam asmeniui. Ikiteisminis tyrimas pradėtas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki 2 metų.

Primename, kad pirmadienį į Delfi kreipėsi ne vienas skaitytojas su žinutėmis ir vaizdo įrašais, kuriuose įamžintos Kaune vykusiame „Jungle King“ kovos menų turnyre kilusios muštynės. Pranešta, kad garsus nuomonės formuotojas Remigijus Viršila smūgiavo galimai nepilnamečiam reperiui.

Skaitytojo žinutėje teigiama, kad „Jungle King“ renginys vyko Kauno „Oazėje“ kovo 12 dieną. Incidentas nutiko apie 23 valandą.

„Garsus nuomonės formuotojas Remigijus Viršila ne kovos metu ringe, šio renginio kontekstu „ant scenos“, smūgiavo 17-mečiam vaikinui.

Vaikinui buvo smūgiuota už pasiūlymą ateiti ant scenos, pasakyti porą žodžių arba atlikti improvizacinį repą. Nežinia, ar Remigijus Viršila buvo blaivus. Įvykis buvo transliuojamas viešose erdvėse“, – teigiama Delfi skaitytojo atsiųstoje žinutėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)