Prieš kelias dienas savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje Inga Stumbrienė pasidalijo linksmu įrašu apie pasiruošimus gimtadienio šventei.

„Kai mama visą dieną gamino pinjata ir vakare vaikas paklausia:

– Mama, o gal galėtum truputi didesnę padaryti?“, – rašė žinoma moteris.

Akimirkomis po jau įvykusios šventės I. Stumbrienė sutiko pasidalinti ir su Delfi. Ji trumpai papasakojo apie kilusią idėją gimtadieniui.

„Gabrielius jau antrus metus lanko krepšinio treniruotes, šis sportas jam labai patinka, tad ir visus draugus nusprendė pakviesti pažaisti krepšinio“, – atskleidė ji.

Žymi verslininkė teigė, kad surengtoje šventėje vaikams nuobodžiauti neteko – nuvo nemažai aktyvios veiklos ir įvairių užsiėmimų.

„Gimtadienio metu vyko krepšinio rungtynes, mėtymo ir baudų zonos konkursas, daug smagių emocijų paliko pinjatos daužymas“, – įspūdžiais dalijosi I.Stumbrienė.

Šventę vainikavo ispūdingas tortas, kuris, anot garsios moters, buvo staigmena.

„Didelę staigmeną padarė mūsų draugas Sezzy, kuris Gabrieliui specialiai sukūrė pirmąjį apvalų „Boom“ tortą primenantį krepšinio kamuolį“, – šypsojosi verslininkė.

Gimtadienyje dalyvavo ne tik Gabrieliaus bičiuliai, bet ir visa šeima. Su jais 13-metis įsiamžino ir nuotraukose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)