Balis – labiausiai turistų lankoma Indonezijos sala. Dėl laukinės salos gamtos kelionė į Balį itin mėgstama keliautojų, jį yra pamėgę ir lietuviai.

N. Pareigytė-Rukaitienė kuri keliavo su bičiuliais, vyru Rimvydu ir dukrele Patricija, kelionės akimirkomis pasidalijo savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje.

„Daug metų svajojau aplankyti Balį, bet Bali sala pasitiko su debesimis ir lietumis, tad teko eksportuotis į kitą Indonezijos salą Gili Trawangan. Čia kiekvieną dieną saulė ir mėlyna jūra“, – džiaugėsi čia atvykusi Nijolė.

Laikas šalia baseino ir maudynės jame tapo puikia pramoga tiek žinomos moters šeimai, tiek bičiuliams. Čia kompanija galėjo atsigaivinti karštą dieną ar maloniai šiltą vakarą.

Žinoma moteris apsistojo turistų pamėgtame Canggu regione. Net 16 dienų trukusios viešnagės pradžią dainininkė pažymėjo linksmu šokiu prie baseino pagal Dj Nevykėlės dainą „Aerobika“.

„Šoku aerobiką kiekvieną rytą. Man patinka gerai prasitampyti!!! Atostogos Balyje!“, – pažymėjo ji.

Garsi šeima su bičiuliais, tarp kurių buvo ir Natalija Bunkė su mylimuoju Edgaru, apsilankė ir šalia Canto Lampo krioklio. Atlikėja su dukra Patricija nepraleido progos ir įsiamžinti šalia vieno įspūdingiausių salos traukos objektų. Vietinių gyventojų teigimu, šio krioklio vanduo nuplauna visas kūne susikaupusias įtampas ir iš jo išnyri kaip naujai gimęs.

„Keliauti su vaiku tokia ramybė ir palaima. Dalintis viskuo, ką turi gyvenime“, – prie įsimintinos nuotraukos komentarą paliko N. Pareigytė-Rukaitienė.

Garsiosios sūpynės su vaizdo į ryžių laukus – dar viena vieta, kurioje apsilankė „69 danguje“ narė. Su sekėjais ji pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip supasi jos dukra.

„Na, mamytės, spėkite, ar širdėlė man nevirpėjo?“, – sekėjų klausė garsenybė.

Nijolė įrodė, kad gyvenimas rojumi vadinamoje saloje – išties atpalaiduojantis ir alsuojantis ramybe. Nesibaigianti žaluma, vandenynas, viešbučių teritorijoje esantys baseinai, skėčiai nuo saulės sukuria tikrą atostogų vaizdą.

Linksma nuotrauka su bičiulėmis – kone privaloma atostogų metu! Trys moterys, tarp kurių buvo ir N. Bunkė, įsiamžino baseine.

Ne vienoje Balio salos viloje gyvenusi Nijolė dalijosi pavydėtinais vaizdais – žydras vanduo, sveiki užkandžiai, saulė. Tačiau atlikėja neslėpė, kad teko patirti ir akimirkų, kuomet užėjo didžiulis lietus ir teko bėgti nuo audros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)