„Sako, žmogus planuoja, o Dievas juokiasi. Šiandien iš manęs juokiasi nekantriai į pasaulį išskubėjęs sūnus Jonas. Man irgi teko išskubėti kaip nepamenu, ar yra tekę skubėti gyvenime. Tik iš Panamos nelabai priskubėsi. Tegu juokiasi. Svarbu ir mamytė, ir Jonas visiškai sveiki. Kada nors prisiminęs, kaip bėgau į lėktuvą, ir aš pasijuoksiu“, – pranešė V. Sinkevičius feisbuke.

Delfi žinią apie netrukus gimsiančią atžalą dar praėjusių metų lapkritį patvirtino V. Sinkevičius.

Kiek vėliau Delfi susisiekė ir su jo žmona Kateryna. Moteris pasidžiaugė, kad jaučiasi ganėtinai gerai, tačiau nėštumo pradžia buvo kiek sunkesnė.

„Šis nėštumas išties daug sunkesnis, palyginus su tais dviem, kurie buvo prieš tai. Tačiau dabar jau jaučiuosi gerai. Pilvukas auga, vaikai džiaugiasi – turės broliuką“, – šypsodamasi vaikelio lytį atskleidė K. Sinkevičienė.

Tuomet penktą mėnesį besilaukianti Kateryna tikino, kad trečia jos ir V. Sinkevičiaus atžala turėtų gimtį ateinančių metų kovo mėnesį.

„Visada norėjome gausios šeimos – mums smagu, kai namuose klega vaikai, taip niekada nebūna nuobodu. Svarbu, kad užtektų sveikatos. Mūsų bičiulių rate yra šeimų ir su trim, ir su keturiais vaikais, – kalbėjo V. Sinkevičiaus žmona. – Visada žavėjausi, kai tėvai randa laiko balansuoti tarp savo darbų, kiekvienam vaikui skirti dėmesio, nuvežti visus į mokyklas ar būrelius. Tikiu, kad ir pas mus tai ateis natūraliai.“

32-ejų politikas su iš Ukrainos kilusia žmona Kateryna augina sūnų Vincentą ir dukrelę Mariją.

Pora susituokė 2014-aisiais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją