Kad palieka „TV pagalbą“ S. Žutautienė Delfi patvirtino dar prieš savaitę, tačiau plačiau komentuoti šią situaciją tuo metu žinoma moteris atsisakė.

„Kol kas niekam nieko nepasakiau garsiai, norisi dar truputį tuo nesidalinti“, – Delfi tuo metu sakė S. Žutautienė.

Tiesa, vėliau apie tai, jog S. Žutautienė paliko populiarią laidą, prakalbo jos scenos partneris V. Vaikšnoras.

„Sandra jau maždaug mėnesį nebedirba „TV pagalboje“, tiesiog artimas draugų ratas žino, nėra čia ko per daug reklamuotis ir skelbtis“, – atsakinėdamas į judviejų gerbėjų klausimus instagrame pasakojo S. Žutautienės kolega V. Vaikšnoras.

Delfi primena, kad S. Žutautienė ilgus metus dirbo laidoje „TV pagalba“, kiek vėliau pradėjo atlikėjos karjerą, scenoje pasirodo su kolega V. Vaikšnoru. Sandra pasakojo sulaukianti malonaus klausytojų palaikymo. Žmonės po koncertų noriai prieina nusifotografuoti ir negaili gražių žodžių.

„Jie juk suvokia, kad aš nepretenduoju į dainininkių gretas. Man tai tiesiog malonumas. Džiaugiuosi, kad radau Viktorą ir mes radome bendrą kelią. Tai nėra nei mano darbas, nei pagrindinė veikla, tai man – tarsi hobis. Aš nesiekiu tapti scenos žvaigžde, man tiesiog gera tuo užsiimti. Žmonės mėgsta prieiti, nusifotografuoti, labai dažnai atneša gėlių“, – anksčiau Delfi pasakojo moteris.

Pasiteiravus, ar tuo metu filmuodamasi populiarioje TV laidoje ir pasirodydama ant scenos nepavargdavo nuo gerbėjų dėmesio, Sandra sakė, kad yra pripratusi būti matoma ir toli gražu dėl to neišgyvena.

„Ne kartą esu pajuokavusi, kad jeigu jau prieis koks žmogus kartu nusifotografuoti, tai būtinai dešrų skyriuje ar degalų kolonėlėje, kur fone – dujų balionai. Visada taip būdavo. Suvokiu, kad mane pažįsta dėl darbo televizijoje. Tačiau gyvenime dėl to nebuvau susireikšminusi. Visada kartojau ir kartosiu, kad aš tiesiog dirbu tokį patį darbą, kaip ir visi, tiesiog tas mano darbas yra matomas. Dėl to dėmesys manęs ir neerzina.

Man labai smagu, kai žmonės pasako gerų žodžių. Tų malonių atsiliepimų ir sulauki tik akis į akį. Visai kitokia situacija – komentaruose. Tačiau blogų žodžių internete buvo ir bus. Augink neauginusi storos odos – nemalonūs žodžiai žeidžia. Stengiuosi juos perleisti per juoko prizmę, neparodau, kad man skauda. O jeigu jau labai skauda, suvokiu, kad niekada to nepakeisiu“, – tikino žinoma moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)