„Istoriniai Manto Kalniečio marškinėliai – mano rankose. Nesu aukcionų dalyvis ir tokia suma man yra labai didelė. Bet myliu krepšinį, esu didelis Manto fanas, Žalgirio fanas ir galų gale, šis aukcionas skirtas kilniam tikslui – pagalbai Ukrainai. Visi pinigai pervesti „Radarom!“ akcijai. Marškinėliai užims garbingą vietą namuose ir labai tikiuosi, kad mūsų visų suaukoti pinigai Ukrainai, padės iškovoti laisvę“, – šalia nuotraukos rašė žinomas vyras.

Įrašas sulaukė didžiulio dėmesio. DJ Jovani sekėjai ir bičiuliai išreiškė palaikymą komentarais ir palaikymo širdutėmis.

„Super pavyzdys!“, – rašė vienas iš komentatorių.

Komentaruose išaiškėjo, kad M. Kalnietis paaukojo ne tik marškinėlius, bet ir pats asmeniškai pervedė 4100 eurų į „Radarom“ akcijos sąskaitą. Šia žinia pasidalijo krepšinio komentatorius Tiškevičius.

Minėtus marškinėlius Jonas Nainys įsigijo aukciono metu, kurį buvo paskelbęs Mantas Kalnietis. Pradinė kaina – 300 eurų. Visus nurungė muzikos prodiuseris, pasiūlęs didžiausią sumą – 4100 eurų, kurie buvo paaukoti akcijai „Radarom“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją