Iškart po „Eurovizijos“ finalo, dainininko Kastyčio Kerbedžio feisbuko paskyroje, paviešinta Monikos Linkytės palaikymo žinutė sulaukė aštrių kritikos strėlių.

„O Viešpatie, ačiū Dieve... Ne ta riebokšlinė Lučiūno kiaulė“, – parašė legendinis atlikėjas.

Daugeliui net nekilo klausimų, jog dainininkas mintyse turi atrankų dalyvę Rūtą Mur bei jos prodiuserį Laurą Lučiūną.

Delfi kreipėsi komentaro ir į K. Kerbedžio vadybininką Arą Vėberį, jo atsakymas buvo toks: „Labas rytas. Jeigu pašalino žinutę, reiškia jos ir nekomentuos. Gražios jums dienos!“, – rašė A. Vėberis.

Tačiau panašu, kad po savaitės galimai dėl neetiško komentaro atsiprašė ir pats K. Kerbedis.

„Labai atsiprašau. Aš paslydau“, – socialiniame tinkle rašė atlikėjas.
Kastyčio Kerbedžio atsiprašymas
Delfi primena, kad prieš savaitę pirmoji socialiniuose tinkluose K. Kerbedžio žinute pasidalino moterų iniciatyvų autorė Indrė Stonkuvienė. Nors K. Kerbedžio įrašas netrukus buvo pašalintas, ji jį paviešino ir parašė: „Kažkas, spėju paprotino ir atėmė telefoną. Bet būkite geri, žmonės, kai norite gauti pagarbą iš kitų žmonių, gal ir patiems derėtų taip elgtis“.
Indrės Stonkuvienės žinutė
Žinute pasidalino ir Moterų informacijos centro programų vadovė Rugilė Butkevičiūtė. Ji dėkojo I. Stonkuvienei už įrašo paviešinimą ir teigė, jog neapykantos kalba bei žeminimas nėra nuomonė.
Rugilės Butkevičiūtės žinutė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)