Šiuo metu „TikTok‘e“ R. Aleksandrovičius turi daugiau nei 59 tūkst. sekėjų, o jo kuriamus vaizdo įrašus peržiūri tūkstančiai žmonių. Delfi kalbintas žinomas vyras teigė, kad filmukus įkelia tuomet, kai trūksta veiklos, todėl tai vadina ne darbu, o pramoga.

„O kartais mėgstu ir pats pasižiūrėti kitų kuriamus „TikTok‘us“. Nebūtinai visada kažką pats įkeliu, bet šiaip įdomu pažiūrėti, gali viso pasaulio žmones matyti. Tik dėl to ir pasilikau paskyrą“, – teigė atlikėjas, „TikTok‘ą“ susikūręs per karantiną.

Paklaustas, ar kituose socialiniuose tinkluose – feisbuke ir instagrame taip pat yra dažnas svečias, jis pasakojo juos naudojantis tik reklamos ir koncertų viešinimo tikslais.

„Feisbuke ir instagtame talpinu informaciją, susijusią su dainavimu, darbu, o TikTok‘as“ skirtas mano laisvalaikiui. Patinka stebėti amerikiečius, nuo jaunų iki pagyvenusių žmonių. Matau dainas ir šokius, visokias situacijas, pavyzdžiui, kažkas eina į kokią nors parduotuvę, kas nors tuo metu nutinka. Būna, kai pradedu žiūrėti, telefono nepaleidžiu dvi ar tris valandas“, – juokėsi atlikėjas.

Pats R. Aleksandrovičius vaizdo įrašus teigia kuriantis neprofesionaliai, todėl tam neskiria ir itin daug laiko. Trumpus filmukus įrašo vos iš poros bandymų.

„Esu lankęs sportinius šokius, buvau iškovojęs pirmą vietą paauglių grupėje, visi judesiai vis tiek išmokti, galima juos kažkur pritaikyti. Arba stebi, kaip žmonės šoka, tuomet stengiesi atkartoti. Jei nepavyksta įrašo nufilmuoti iš pirmo karto, tada bandau iš antro, trečio. Jei daryčiau kaip kiti, profesionaliai, gal tada jie kitaip atrodytų, bet pastebiu, kad ir užsienyje žmonės kuria dėl savęs, ne profesionaliai, namų sąlygomis, todėl ilgai ir neužtrunka.

Galbūt atsiranda tokių, kurie klausia, kam čia reikia. Tai man suteikia pramogą, man patinka, pats nusprendžiu, ką galiu rodyti, ko ne, todėl paskui nereikia ir verkti, kad kažkas netinka“, – teigė R. Aleksandrovičius.

Tiesa, atlikėjas pastebi, kad „TikTok‘e“ jį seka ir vis daugiau jaunų žmonių, anot žinomo vyro, jiems įdomu pasižiūrėti ne tik, kaip jis dainuoja per koncertus.

„Jaunimui patinka, jie stebi, žiūri, daugiau jo pradėjo ir į mano koncertus eiti. Galbūt žmonėms patinka mano toks ne tik geras įvaizdis ir tik gražūs komentarai. Čia gyvenimas. Einame į priekį, tobulėja technologijos“, – teigė žinomas vyras.

O paklaustas, kokių komentarų sulaukia iš savo sekėjų, R. Aleksandrovičius pasakojo jų nematantis. Anot atlikėjo, užslėpė, nes nenori skaityti blogų žmonių pastebėjimų.

„Ir taip komentarų per tiek metų visokių ir blogų ir gerų matęs, kam čia reikia, kad dar rašinėtų. Kam patinka, tas paspaudžia širdelę, kam ne, tas tik pažiūri. Ir komentatoriams, ir man mažiau nervų“, – juokėsi R. Aleksandrovičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)