Kovo 4 d. Los Andžele (JAV) vyksiančioje ceremonijoje bus apdovanoti jaunųjų gerbėjų favoritai iš kino, televizijos, muzikos, sporto ir kitų sričių, rašoma pranešime spaudai.

Šių metų „Kids' Choice Awards“ apdovanojimų nominantai: Beyoncé, Chrisas Evansas, Lady Gaga, Selena Gomez, Lizzo, Harry Stylesas, Serena Williams, Edas Sheeranas, Taylor Swift ir kiti. Tarp pirmą kartą nominuotų asmenų yra Jenna Ortega, Jack Harlow, GAYLE, Joji, Nicky Youre, Letitia Wright ir kiti. Su šešiomis nominacijomis pirmauja serialas „Stranger Things“, toliau seka „That Girl Lay Lay“, „High School Musical: The Musical: The Series“ ir „The Fairly OddParents: Fairly Odder“ - po keturias nominacijas.

Kartu su pasaulinėmis žvaigždėmis, pernai pirmą kartą apdovanojimuose dalyvavo ir Baltijos šalys. Šiemet dėl nominacijos „Mėgstamiausias Lietuvos nuomonės formuotojas“ ir vėl varžosi net keturi nominantai iš Lietuvos: Ignas Lelys, Cukrinis avinėlis, Amanda Puškytė, Demino.

• Ignas Lelys – Lietuvos nuomonės formuotojas ir vaizdo tinklaraštininkas, vienas iš radijo laidos „Radistai“ kūrėjų, šiuo metu gyvenantis Paryžiuje, Prancūzijoje. Jo vaizdo įrašai yra linksmi ir nuotaikingi. Ignas įamžina bei dalinasi savo gyvenimo įvykiais bei nuotykiais.

• Cukrinis avinėlis – maisto tinklaraštininkės Bertos slapyvardis. Ji pasakoja apie savo šeimos kasdienybę ir dalijasi įvairiais patarimais apie maisto gaminimą, kaip užimti vaikus bei švietimą. Cukrinis avinėlis taip pat paliečia daugybę kitų temų, pavyzdžiui, net ir namų įrengimo bei pažeria gausybę naudingų ir praktiškų patarimų.

• Amanda Puškytė – jaunimo nuomonės formuotoja, kuri savo paskyrose dažniausiai rašo grožio ir maisto temomis. Amanda taip pat kuria vaizdo įrašus socialiniams tinklams, kuriuose dalinasi savo kasdienio gyvenimo akimirkomis.

• Demi Norvilaitė, geriau žinoma kaip Demino, yra jaunimo nuomonės formuotoja grožio ir mados srityje. Socialiniuose tinkluose Demino dalinasi stiliaus ir grožio, kelionių patarimais bei dažnai įtraukia ir humoristinius, kasdienius savo nuotykius.

Balsuoti už savo mėgstamiausius Lietuvos nuomonės formuotojus bei pasaulines žvaigždes galima internetinėje svetainėje.

2023 m. „Nickelodeon Kids' Choice Awards“ apdovanojimai leis gerbėjams ir vėl patekti į stebuklingą siurrealistinį pasaulį. Šių metų šou ir vėl netruks epinių šlykštukų „slaimų“ (ang. „slime“) bei gausybės smagiausių pokštų, skirtų gerbėjų pamėgtoms žvaigždėms iš kino, televizijos, muzikos ir sporto pasaulio.

Apdovanojimų ceremonijos įrašą su vietiniais Baltijos šalių nugalėtojais nuo kovo 8 d. bus galima pamatyti per „Paramount+“ naujos kartos televizijoje „Go3”.

Net 43-uosius metus gyvuojantis „Nickelodeon“ yra pramogų vaikams prekės ženklas numeris vienas pasaulyje, kuris sukūrė įvairialypį, tarptautinį verslą, į pirmą vietą iškeldamas vaikų interesus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją