Delfi D. Meškauskas teigė, kad su I. Stasiulyte yra išsiskyręs jau kurį laiką, tačiau su ja sutaria labai draugiškai ir laiko ją artimiausia savo drauge.

„Mes esame vienas kitam labai atviri, mūsų santykiai labai šilti. Labai džiaugiuosi, kad turėjau tokią išmintingą moterį, su kuria taikiai ir gražiai bendraujame. Turiu galimybę bet kada, kada tik noriu matytis su savo dukryte, mes dažnai susitinkame, o su Ineta esame kolegos ir artimi draugai, tik kartu nebegyvename tikrai jau kurį laiką“, – Delfi teigė D. Meškauskas.

Jis pridūrė, kad po santykių iširimo jiedu atskirai kuria savo gyvenimus ir darbus: „Deja, kad ir kaip viskas gražu buvo, atrodė fantastiška, bet nebūna namų be dūmų. Mums tiesiog nepavyko. Džiaugiuosi, kad esame brandūs, mums sekasi kuo puikiausiai sutarti.“

Delfi primena, kad žinoma pora susipažino televizijos šokių projekte „Šok su manimi“. Ilgai kartu šokusi pora greitai pajautė jausmus vienas kitam ir aistrą. Vėliau juos taip pat buvo galima vis dažniau sutikti renginiuose ar pristatymuose. 2018 metais porai gimė dukra Frėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)